Stampen Media stor Vit logga

Bli vår nästa stjärna som medierådgivare hos Stampen Media

Är du en driven och passionerad individ som älskar att skapa affärsmöjligheter genom försäljning av effektiv marknadsföring? Då kan du vara precis den vi letar efter!
Stampen / Är du vår nästa stjärna?

Är du vår nya stjärna

Stampen Media är ledande aktör inom mediebranschen i västra Sverige. Vår kärnverksamhet består av lokal journalistik och idag äger vi hela 17 titlar. Vi har dessutom egen distribution som vi ständigt optimerar och utvecklar samt så jobbar vi med försäljning av effektiv marknadsföring åt företag. Det är i den här affärsdelen vi nu söker en ny kollega.

På vår försäljningsavdelning strävar vi efter att erbjuda våra kunder innovativa marknadsföringslösningar som ger mätbara resultat. Idag kombinerar vi våra starka varumärken och omfattande räckvidd med fler kanaler och vägar, dels för att kunna vara en avgörande partner, dels för att människors beteenden är i ständig rörelse, dels för att fler plattformar krävs och dels för att kunna se till att våra kunder får effekt av sin investering. Vi jobbar för att uppnå den perfekta mixen med rätt innehåll där våra nyhetsmedier vanligtvis är en del i en helhet och där vi kan påvisa fantastiska resultat.
Poddtips!
Om rollen: Som Medierådgivare hos oss kommer du att vara ansvarig för att sälja och skräddarsy marknadsföringslösningar som passar våra kunders unika behov. Till hjälp har du alltid flertalet kollegor med olika spetskompetens både inom ditt säljteam samt inom hela organisationen. Du kommer jobba nära våra kunder för att förstå deras affärsutmaningar och utveckla strategier som driver tillväxt och framgång. Vi erbjuder dels ett underlag med varma kunder som du ska fortsätta utveckla men vi behöver även dig som är intresserad av att ta dig an nya kunder så även våra marknadsandelar växer. Du har ett intäktsansvar som är periodiserat per månad och är den nivån du förväntas att som lägst leverera. Vid leverans över förväntan erbjuder vi en bra provisionsandel utöver fast stabil grundlön.

Vem vi söker: Vi letar efter en självgående och resultatorienterad individ med stark förmåga att bygga och underhålla relationer. Vi sätter stort värde i vem du är som person och vart du ser dig själv i framtiden, vilket driv och engagemang du kommer bidra med. Meriterande är om du har erfarenhet av försäljning, helst inom B2B eller marknadsföring och har en förståelse för affärsprocesser. Du är kommunikativ och har en övertygande personlighet som gör att du trivs med att jobba mot uppsatta mål, leverera enastående resultat, testa ny teknik, analysera dina resultat samt prata inför och med människor.
Skicka in ansökan
  Mer information

  • Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
  • Tjänsten är placerad i Trollhättan
  • Då bilkörning ingår i arbetet är körkort ett krav
  • Tillträde enligt överenskommelse.
  • Sista ansökningsdag 26 april.

  Stampen Media erbjuder alla sina medarbetare kontinuerlig utbildning för att
  både bredda och fördjupa sin kompetens inom media och försäljning.
  Intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista
  ansökningsdatumet.
  Frågor om tjänsten besvaras av försäljningschef: 
  Facklig kontaktperson Unionen: 
  Dimce Storm dimce.storm@gp.se

  Välkommen med din ansökan!
  Skicka in ansökan
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram