Stampen Media stor Vit logga
Nya Varbergsposten går ut till 33 200 hushåll en gång i veckan. Annonsera i Nya Varbergsposten med oslagbara priser beräknat efter hushåll. Nya Varbergsposten finns i tidningsställ runt om i stan med ökad räckvidd som fördel.
Stampen / Titlar / Nya Varbergsposten

Nya Varbersposten - Annonser med oslagbart pris

Tidningen delas ut på onsdag eller torsdagar varje vecka i Varbergs kommun till samtliga hushåll. Tidningen har alltid varit en stor del våra lokala företags annonsering.
Tack vare vår kontinuerliga räckvidd till en specifik lokal målgrupp är våra annonspriser oslagbara jämfört med andra medier. Din investering ska ge valuta för pengarna. Vårt mål är att arbete för att detta förblir en sanning.
Våra tjänster
Skapa en kampanjplan
Lästips!

GUIDE

Skapa en kampanjplan

Sammarbeta med en rådgivare – så här går det till
Hämta guiden

Annonsera i Nya Varbergsposten

Så här når vi din målgrupp

Annonsering i Nya Varbergsposten kommer med flera alternativ vara vi rekommenderar formen “Egen Bilaga”. Det kallas även ibladning, men med en twist.
En egen bilaga innebär att ni får fullt utrymme att berätta om företaget, de som arbetar där och er lokala koppling. Vi tror stenhårt på våra lokala företag och vi vill att så många som möjligt väljer att stanna i Varberg. För det krävs kunder och vårt mål att skapa en köpstark och lojal målgrupp. Bilagan tar du tillsammans fram med våra formgivare och fotografer, sedan är ordet ditt!

Räckvidd:

Total räckvidd
0%
Källa: Novus, 5 oktober 2022
Kampanjguide inför annonsering på stampen
Lästips!

GUIDE

Din fullständiga kampanjguide

Papperstidning, nyhetssajt eller sociala medier – vilka kanaler ska du prioritera?
Hämta guiden

Medierådgivning

Från Varberg och mot nya mål

Nya Varbergsposten är en del av Stampen Media AB. En av Sveriges största mediekoncerner. Du som söker utöka din verksamhet och ta din an nya marknader, kan enkelt göra det via medierådgivning.
Liten eller stor budget spelar ingen roll. Vi tar fram lösningen bäst lämpad för dina företagsmål och framtidsvision. Våra medierådgivare har flera spetskompetenser inom bland annat digital marknadsföring och strategisk kommunikation. De finns enbart ett klick bort!

Våra kunder

Tack för ert förtroende!

Nya Varbergspostens viktigaste bidragare till lokal journalistik är lokala företag och er annonsering. Det är ni som håller Varbergs invånare uppdaterade om allt från skärpa nyheter till spännande aktiviteter. Tack för ert engagemang och för fint samarbete!

Enbart Varberg eller  hela Västra Götaland

Jämför köpkraften i alla regioner

Som en del av Stampen Media erbjuder vi en räckvidd i Västra Sverige som överträffar alla andra medier. Vill du göra en storsatsning - tar vi dig i mål.
Via behovsanalyser, fokus på målgrupp och vart du kan fånga deras uppmärksamhet, startar den riktiga resan för ditt företag. När vi satt den strategin för din marknadskommunikation, optimer vi annonsering och andra kampanjer efter de mätbara resultaten vi kontinuerligt samlar in.
Ett samarbete med Stampen Media innebär en potentiell räckvidd av 1.307.000 läsare - varje vecka. Det är en siffra vi är mer än stolta över att kunna erbjuda.
Jämför köpkraften

Skapa och boka din annons själv

Självserviceverktyg

I verktyget Annonsstudio kan du snabbt och smidigt skapa din företagsannons. Välj de datum du vill att annonsen ska synas under, sedan storlek och design. Inom ett par minuter kan du granska din färdiga annons. Tveka inte att kontakta en medierådgivare om du önskar få hjälp eller tips för ökad synlighet.

För dig som bokar annonser för kyrkornas predikoturer, Evenemangssaktuellt eller Föreningsaktuellt gör ni även det via vår smidiga annonssudio.
Till Annonsstudio

Oöverträffad räckvidd med mixade annonser

Digital annonsering i en trovärdig miljö

Kombinera printannonsering, , videoannonsering, annonsering i SoME-kanaler med klassiska reklamkampanjer för bästa resultat.
Kontakta Stampens specialister inom digital marknadsföring och ditt varumärke kommer att uppmärksammas.

Fördelning:

Villa/Radhus
0
%
Hyreslägenhet
0
%
Bostadsrätt
0
%
Jordbruksboende
0
%
Källa: Orvesto Konsument, helår 2021

Räckvidd:

0
16-19 år
 
6800st
20-29 år
 
3400st
30-39 år
 
6290st
40-49 år
 
9180st
50-59 år
 
9350st
60-69 år
 
8840st
70-80 år
 
11390st

Display, native & printannonsering

Digitala annonser

Mätbarhet
En digital annons ger dig möjlighet att välja ut och nå just din målgrupp med ditt budskap. Resultatet är lätt att mäta och vad som bör mätas avgörs av vilka mål du har med din annonsering. Nyhetsmedierna har blivit än mer effektiva kanaler under Covid -19 tack vare påskyndad digitalisering. Våra annonslösningar innefattar allt från artiklar, native till Some och videoformat. Få koll på våra olika digitala lösningar och priser i Priser och Format nedan.

Printformat 

Driver flest konverteringar
Annonser i nyhetstidningar har visats sig vara det effektivaste annonsformatet mot rätt målgrupp. Det är kanske inte konstigt eftersom vi med en tidning i handen inte blir distraherade av rörliga element. Dessutom är läsare av nyhetsmedia en köpstark målgrupp i sig. Få koll på hur våra olika printlösningar ser ut och se priser i Format och Priser nedan.
Ladda ned format och priser
Ladda ned modulkarta som pdf
Stående kvartsida
Liggande halvsida
Liggande åttondel
Native
Panorma mega
Helsida mobil
Panorama mobil
Mobil mega
Liggande kvartsida
Liggande åttondel

Medierådgivning och kampanjmål

Ni kontaktar en av våra erfarna medierådgivare och bokar ett uppstartsmöte. Under mötet kommer ni överens om vilket kampanjmål ni vill satsa på.

Målgruppen och var de finns

Att rikta sig mot rätt målgrupp på rätt sätt är en konst. Tillsammans tar vi fram den bästa strategin för att nå ut.

Startdatum och budgetöversikt

I detta stadiet sätter vi ett startdatum för när era annonser / kampanjer ska rullas ut. Vi diskuterar budget och kommer med rekommendationer för lösningen som passar bäst. 

Skräddarsydda kampanjer

När målgruppen är identifierad tar vi tillsammans fram annonsmaterial. Vi erbjuder flera smarta sätt att nå ut till potentiella kunder. Som er mediepartner ser vi till att hitta den bästa lösningen för ert företag.

Finslipning, lansering och resultat

Innan det är dags att gå live, granskar vi och finslipar detaljer. När vi är live analyserar vi kampanjerna efter en tid och optimerar dem för att försäkra en hög konverteringsgrad!

Vi är Nya Varbergsposten

Dina lokala medierådgivare

Medierådgivare
 • Alla
 • Hallands Nyheter (8)
 • Bohusläningen (6)
 • Mölndals-Posten (6)
 • Göteborgs-posten (5)
 • Lerums Tidning (5)
 • ST-tidningen (5)
 • Strömstads Tidning (5)
 • Alingsås Tidning (4)
 • alingsåskuriren (4)
 • Kungsbacka-Posten (4)
 • Partille Tidning (4)
 • Hallandsposten (2)
 • ttela (2)
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram