Kundcase

För varje ny samarbetspartner lär vi oss något nytt. Det finns ingen som är fullärd när det kommer till konsten att kommunicera. Ta inspiration nedan och tveka inte kontakta en medierådgivare för hur vi kan hjälpa ditt företag.
Stampen / Kundcase

Optiker Liljelood valde riktad annonsering via AdMarket 

Såhär behöll Optiker Lijlelood sin position gentemot de stora optikerkedjorna online, samtidigt som de lyckades nå nya målgrupper, utan någon justering av deras marknadsföringsbudget.
Så här gjorde vi

Läs fler kundcase

Succé för mässorna - Köpa boende utomlands

“Under alla år med GP så har samarbetet fungerat på bästa sätt. Anledningen är dels mycket duktiga människor med engagemang och kunskap samt att man har en bra produkt.” Björn Simonsson - VD för Fair Media International AB
Så här gjorde vi

Fritz blommor vässar sina sociala kanaler

För Fritz blommor i Halmstad har annonser i papperstidningen alltid varit stommen i marknadsföringen. Tillsammans med Mediehuset Hallandsposten satsar de nu på att nå ut ännu bredare och till nya målgrupper genom sina sociala kanaler.
Så här gjorde vi

”Print är en viktig del av mediemixen för att nå ut.”

Vi har samarbetat med Hallandsposten sedan starten. Printannonserna passar vår produkt väldigt bra. Vi har ett stort engagemang och vill i första hand hjälpa våra kunder att hitta hem att trivas i, säger Jessika.
Så här gjorde vi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram