Stampen Media stor Vit logga

Kundcase

På Stampen Media har vi världens bästa kunder! Här kan du ta del utav några kundcase för att bättre förstå effekten av att samarbeta med oss.
2024-06-13

”För oss som verkar lokalt är HN bäst”

Lästid 3 minuter
I Varberg har Anders Larsson (mitten i bild) och Byggtjänst i Träslöv samarbetat med Emma Askman och Mattias Degermo på Hallands Nyheter sedan 2020. Han framhäver fördelarna med det lokala samarbetet och mediepartnerns tillgänglighet.
Så här gjorde vi
2024-05-16

Utegolv i Trollhättan: Vi såg en stor effekt redan från kampanjens start

Lästid 3 minuter
Så här gjorde vi för att stärka varumärkeskännedomen för både Utegolv i Trollhättan och Kress som produktval i en co-brandad kampanj.
Så här gjorde vi
2023-08-08

Så hjälper nativeannonsering Nordstan att utse Göteborgs bäst klädda

Lästid 4 minuter
Med modetävlingen “Göteborgs bäst klädda” vill Nordstan nå ut till alla göteborgare. Läs mer om hur nativeannonsering i Göteborgs-Posten hjälper dem lyckas.
Så här gjorde vi
2023-06-15

Stora Möbelhuset tog nya marknadsandelar när andra tvekade – med lokal annonsering

Lästid 3 minuter
Per-Arne Olsson, vd på Stora Möbelhuset, tittar tillbaka på sitt lyckosamma samarbete med Stampen som pågått sedan 2016. Ta del av hans bästa tips.
Så här gjorde vi
2023-05-08

Strömstads kommun ville locka nya invånare – med annonsering i nyhetsmedia

Lästid 3 minuter
Strömstad växer så det knakar. Den saltstänkta sommarpärlan är en attraktiv stad att bo i och under de närmaste åren planeras 300 nya lägenheter. Så för att få fler invånare att hitta till staden och de nya bomöjligheterna valde kommunen att satsa på en annonskampanj hos Stampen.
Så här gjorde vi
2022-08-16

Succé för mässorna – Köpa boende utomlands

Lästid 2 minuter
“Under alla år med GP så har samarbetet fungerat på bästa sätt. Anledningen är dels mycket duktiga människor med engagemang och kunskap samt att man har en bra produkt.” Björn Simonsson - VD för Fair Media International AB
Så här gjorde vi
2022-04-13

Fritz blommor vässar sina sociala kanaler

Lästid 2 minuter
För Fritz blommor i Halmstad har annonser i papperstidningen alltid varit stommen i marknadsföringen. Tillsammans med Mediehuset Hallandsposten satsar de nu på att nå ut ännu bredare och till nya målgrupper genom sina sociala kanaler.
Så här gjorde vi
2022-03-08

”Print är en viktig del av mediemixen för att nå ut.”

Lästid 2 minuter
Vi har samarbetat med Hallandsposten sedan starten. Printannonserna passar vår produkt väldigt bra. Vi har ett stort engagemang och vill i första hand hjälpa våra kunder att hitta hem att trivas i, säger Jessika.
Så här gjorde vi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram