Din lokala mediepartner

Vi är Stampen Media

Med fokus på lokal kvalitetsjournalistik och med hjärtat på västkusten, visas dina annonser upp i en trygg och trovärdig kontext. Vi erbjuder även en oslagbar räckvidd.
Stampen / Vi är Stampen Media

En av Sveriges ledande mediekoncerner

Stampen Media är en av Sveriges ledande mediekoncerner. Med totalt 15 titlar, varav 3 är gratistidningar, på västkusten förser vi dagligen över en miljon läsare med lokal kvalitetsjournalistik och engagerande nyheter och innehåll från just deras område. Vårt löfte till våra läsare är att vara en del av av vägledningen i deras vardag och ta dem närmare händelser och andra människor genom att leverera lokala bevakningar, livesändningar och granskningar.

Våra prenumererade titlar är Alingsås Tidning, Bohusläningen, Göteborgs-Posten, Hallands Nyheter, Hallandsposten, Kungsbacka-Posten, Kungälvs-Posten, ST-tidningen, Mölndals-Posten, Partille Tidning, Strömstads Tidning och TTELA samt gratistidningarna Alingsås Kuriren, Lerums Tidning och Varbergsposten.

Stampen Media omfattar även logistik- och distributionsbolaget VTD.

Våra tjänster
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram