Stampen Media stor Vit logga

Bli sponsor

Genom sponsorskap kan ditt varumärke associeras bland annat med några av våra nyare satsningar som exempelvis nyhetsshowen. 

Stärk ditt varumärke tillsammans med oss

Detta är en möjlighet för dig som annonsör att få både synas och höras, flera sinnen aktiveras och effekten bygger vi på sikt. Sponsorskap är en produkt hos oss som man ska jobba långsiktigt med, och du kommer i vissa paket även få exponering på andra plattformar som Spotify.
Stampen / Sponsorskap

Göteborgsvarvet

Göteborgsvarvet är en stor folkfest varje år – inte bara längs banan.
I fjol var det cirka en halv miljon människor som streamade evenemanget på GP.se, där vi har ensamrätt att filma loppet. Därtill skriver vi även en hel del artiklar som associerar till ämnet träning och hälsa. Den 13 maj har du chansen att synas i sändningen på GP.se och även få exponering genom displayannonsering. 
Läs mer
Stampen / Sponsorskap

Nyhetsshowen

Nyhetsshowen lanserades under hösten och blev en dundrande succé.
Showen leds av Kalle Berg, Ina Lundström, 
Fanny Wijk, Linnea Rönnqvist och har cirka 300 000 lyssningar i veckan. Det är blandat innehåll av nyheter och olika inslag varje vecka. Här kan du synas och höras i ljud och bild.
Läs mer

Kontakta oss

Funderingar kring sponsorskap?

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram