Stampen Media stor Vit logga

Våra tjänster

Vi erbjuder inte bara Västra Sveriges högsta annonsräckvidd. Vi är marknadsföringsbyrån som både har koll på digitala kanaler och klassiska printkampanjer.
Stampen / Våra tjänster

Ge liv åt dina produktioner

Nyhetsmedia är det näst mest effektiva mediet för att driva långsiktig  varumärkeskommunikation. Enbart televisionen har  större räckvidd - för en högre kostnad.
Våra tjänster sträcker sig dock bortom nyhetskanalerna. Vi bygger webbsajter, producerar reklamfilm, tar fram heltäckande strategiska marknadsföringsplaner och vi ger dig mätbara resultat. Vi optimerar och finjusterar allt vi producerar för bästa möjliga resultat.
Boka medierådgivning

Ett urval av våra spetskompetenser

Tidningsannonser - med oslagbar räckvidd

Print är fortfarande den säkraste vägen till konvertering av nya kunder. Med en räckvidd som sträcker sig över hela Västra Götaland ökar chanserna givetvis markant för lyckad annonsering i Print. Mixa print med digitala annonser för att maximera din synlighet.
Tidningsannonsering

Digital annonsering - Vi vet hur vi når din målgrupp

Med digital annonsering och precisa mätbara resultat kan vi nå ut till den målgrupp du söker. Syns i nyhetsmedier, sociala medier eller till exempel på youtube. Oavsett när, var och hur din målgrupps konsumtionen av digital information ser ut, ser vi till att du syns.
Digital annonsering

Rörlig media i flera format

Vill du ses på youtube, skapa filmer för din webbplats, informera studenter som kommer utomlands för att studera på universitetet, eller skapa animerade banners - har vi spetskompetensen som krävs.
Videoproduktion

Webbproduktion

När någon klickar på din annons, är nästa steg att se till att de stannar på din hemsida.
Vi lägger stor vikt på responsiv UX-design för användarvänlighet och smarta lösningar för er mobilversion av er sajt. Givetvis ser vi till att din sajt är SEO-optimerad och vi hjälper även till med SEM.
Webbproduktion

Grafisk formgivning

Ett öga för design skapar blickar som fäster sig. Låt dig inspireras av vad vi kan uppnå tillsammans. Tillsammans bollar vi idéer och tar fram det bästa ur båda världar. Våra grafisk formgivare applicerar kreativitet och lekfullhet som samspelar med din företagsvision.
Grafisk formgivning

Strategisk marknadsföring

Att ta fram en strategi för var, hur och när du vill att ditt varumärke ska uppmärksammas är fundamentet för lyckade kampanjer. Det gäller oavsett om du satsar digitalt eller enbart på Printannonser. Vårt dedikerade team av marknadsförare tar fram en plan specifikt utformad efter din budget. 
Strategisk marknadsföring

Sociala medier

Annonsering i sociala medier är ofta en bra investering. Det är enkelt att skapa träffsäkert riktade annonser mot din målgrupp. Sociala medier har även fördelen av remarketing. Om någon besökt din webbplats, kan de bli påminda om den senare på dagen via olika SoMe-kanaler.

Digital annonsering

SEO

Detta är grunden för SEO: oavsett om du ska bygga en ny webbplats för ditt företag eller starta en e-handel, finns det några grundläggande saker du ska tänka på. Skapa relevant och intressant innehåll med fokus på besökarens synvikel. Innehållet ska laddas snabbt och ska i första hand vara mobilanpassat.  
Webbproduktion

SEM

Sökmotorannonsering är en konst i sig. Allt handlar om hur du på bästa sätt får besökare till din sajt via Google Ads, social medier osv.
Vi optimerar alltid SEM-kampanjer för att de ska vara kostnadseffektiva och generera konverteringar.

Digital annonsering
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram