Stampen Media stor Vit logga

Annonsera på TikTok

Är det dags att börja annonsera på TikTok? Stampen Media erbjuder heltäckande tjänster för annonsering på TikTok inom samtliga branscher. Vårt team av sociala medier-experter bistår med allt ifrån strategi och målgruppsanpassning till produktion och analys.

Kontakta oss idag för att veta mer om hur vi kan hjälpa dig med annonsering på Tiktok

Fyll i vårt kontaktformulär eller ring oss direkt på 031-80 94 90

Stampen / Annonsera på TikTok

Om annonsering på TikTok

TikTok växer så det knakar och allt fler företag inser de stora vinsterna med att annonsera på plattformen. Med närmare en miljard användare syns allt fler varumärken, produkter och tjänster i användarnas individuella flöden.

Särskilt populärt är varumärken och tjänster som riktar sig mot en yngre publik. Detta eftersom 6 av 10 användare är under 30 år. Den höga koncentration av yngre användare på TikTok har på kort tid - gjort plattformen till en av världens mest populära och möjlighetstäta marknadsföringsarenor för yngre målgrupper.
Kampanjguide inför annonsering på stampen
Lästips!

GUIDE

Din fullständiga kampanjguide

Papperstidning, nyhetssajt eller sociala medier – vilka kanaler ska du prioritera?
Hämta guiden

Vilka format kan jag använda mig av i mina TikTok-annonser?

TikTok må vara en förhållandevis ny plattform, men dess snabba tillväxt – både som socialt medium och som marknadsplattform har gjort den till en effektiv annonsmöjlighet för företag att synas på olika sätt. Här kan du läsa några av TikToks olika alternativ för annonsering. Vilka av dem passar in på din verksamhet?

In-feed

Eftersom TikTok endast tillåter videos som är upp till 10 minuter långa gäller samma villkor för videoannonserna. Detta formatet syns direkt i användarens flöde i form av videos, bilder eller GIF:ar. Annonsören har också möjlighet att använda sig av call-to-action-knappar för att uppmuntra användaren att klicka sig vidare och utforska erbjudandet.

Hashtag-utmaningar

Hashtag-utmaningar är en snabbt växande, och mycket effektiv, form av annonsering på TikTok. Här startar ditt företag en utmaning i vilken användarna uppmanas att skapa en viss sorts innehåll. Om du känner din målgrupp väl kan den här typen av annonsering på TikTok bli viral – och det är förstås jättebra om du vill öka din varumärkeskännedom!

Brand Takeover

Detta är en form av marknadsföring som företag använder för att annonsera även på andra plattformar än TikTok. Under några sekunder (max 5) tas skärmen över av en bild eller en video där ett företag marknadsför sig och sin produkt/tjänst. På TikTok visas denna typ av annonsering direkt när en användare öppnar appen.

Branded effects

På TikTok använder dina följare filter när de producerar videos för att få en viss effekt eller stil. Genom att skapa ett eget filter kan du få bra spridning förutsatt att effekten är värdefull för användaren och blir populär att använda.

Din fantasti sätter gränserna för vad du kan göra med dina annonser på TikTok. Kontakta gärna oss på Stampen Media för att diskutera vilkaen marknadsföringsmetoder som lämpar sig för ditt bolag och dina syften!

Få hjälp med målgruppsanpassning och innehållsproduktion

När du vänder dig till Stampen Media för annonsering på TikTok får du hjälp att göra en målgruppsanalys. Detta är viktigt för all form av markandsföring, men särskilt centralt när du gör annonser till en ny plattform eller du vill nå en ny målgrupp.

Därefter anpassar vi på Stampen Media alla dina annonser för TikTok helt utifrån målgruppens triggers och det specifika formatet. Det gäller att fånga deras uppmärksamhet väldigt snabbt, helst inom 2-3 sekunder.

Kontakta Stampen Media för annonsering på TikTok!

Vill du att ditt företag ska vinna kampen om kunderna på världens snabbast växande plattform? Vi hjälper gärna till!


Kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa just dig med annonsering på TikTok!

Kontakta oss

ttela tidningsbåt
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram