Stampen Media stor Vit logga

Contentbyrå

Stampen Media är en medie- och contentbyrå som hjälper dig synas och höras i det digitala bruset.

Vad behöver du hjälp med? Kontakta vår byrå för utveckla din content- och marknadsföringsstrategi!


Fyll i vårt kontaktformulär eller ring oss direkt på 031-80 94 90

Stampen / Contentbyrå

Därför ska du investera i bra content

Har du hört uttrycket "content is king”?. Det är möjligen lite uttjatat, särskilt i marknadsföringskretsar, men det stämmer faktiskt. 

Ett företag, eller contentbyrå, som skapar värdefullt innehåll av hög kvalitet lyckas med det som alla marknadsförare strävar efter: att engagera sin publik. Det låter förhållandevis enkelt men contentbyråns uppgift är svårare än många tror eftersom konkurrensen om kundernas uppmärksamhet är stor.

Alla företag vill synas och höras av rätt målgrupp och allt fler företag och verksamheter inser fördelarna med att vända sig till contentbyråer för att lyckas.

Contentbyråns funktioner och erbjudanden

Maknadsföringslandskapet ändras ständigt och ett vaksamt trendöra mot rälsen är en förutsättning för att kunna stå ut från konkurrenterna.

Genom att anlita en contentbyrå lämnar du över ansvaret för att skapa värdefullt och engagerande innehåll till en professionell aktör inte olikt hur företagare vänder sig till externa löneadministratörer för att slippa sköta det själva. Contentbyrån är specialiserad på att skapa och distribuera innehåll som tar dig närmre dina marknadsföringsmål.

För att kunna göra det behövs förstås en bred kompetens på byrån. På contentbyråer arbetar därför ofta ett mångfacetterat team av såväl strateger, copywriters, designers, videoproducenter, och andra roller för att möta dina behov.

Stampen Media – Stampen Media – En contentbyrå i världsklass

Stampen Media hjälper dig skapa och sprida content som levererar goda resultat alldeles oavsett vilken bransch du jobbar inom.

Alla våra projekt skräddarsys och lösningarna anpassas helt utefter dina förutsättningar, behov och önskemål. De mest populära tjänsterna på vår contentbyår är:

Nativeannonsering

Nativeannonsering är en effektiv form av digital marknadsförings där innehållet anpassas efter den plats där det ska placeras. Det kan till exempel vara en reklambanner på en webbsida som anpassas för att smälta in bland hemsidans övriga innehåll. Formatet nativeannonser är, med andra ord, som klippt och skuret för en contentbyrå som Stampen Media.

Displayannonsering

Den här typen av annonser använder visuella element – ex. bilder eller videos – för att marknadsföra ditt erbjudande. De gör sig bra på hemsidor och i sociala medier eftersom de ökar din synlighet och driver trafik till dina kanaler eller webbsida

Programmatisk annonsering

Programmatisk annonsering är en viktig del av Stampen Media eftersom det låter dina annonser synas på helt rätt ställe vid helt rätt tid – helt automatiskt. Det sköts av algoritmer, vilket sparar tid för dig som beställare och oss som contentbyrå samtidigt som det genererar bra resultat.

Videoproduktion

Behöver du hjälp att producera film? Reklamfilmsproduktion är ett av våra främsta specialistområden och också en av de tjänster vi arbetat med längst. Hos oss får du hjälp med allt från kortare videos anpassade för sociala medier till längre och mer avancerade videoproduktioner.

Kampanjguide inför annonsering på stampen
Lästips!

GUIDE

Din fullständiga kampanjguide

Papperstidning, nyhetssajt eller sociala medier – vilka kanaler ska du prioritera?
Hämta guiden

Bli kontaktad av contentbyrån

Vill du se hur en contentbyrå som Stampen Media kan hjälpa just ditt företag? Hör av dig till oss idag! Vi bokar gärna in ett kostnadsfritt möte där vi går igenom era behov och presenterar vilka lösningar som skulle kunna passa dig.

Hör av dig till oss på Stampen Media via kontaktformuläret eller ring oss på 031-62 43 00.

Kontakta oss

ttela tidningsbåt
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram