Stampen Media stor Vit logga

Stampen Media – din digitala mediebyrå

Stampen Media en heltäckande digital mediebyrå som stöttar dig inom marknadsföring. Vi samarbetar med stora och små företag i alla branscher. Tack vare vår breda tjänsteportfölj och specialisteamet av marknadsförare kan vi anpassa våra lösningar för alla dina behov och syften. 

Hur kan vi hjälpa dig med marknadsföringen?

Kontakta oss och få förslag på ett upplägg för din verksamhet

Stampen / Digital mediebyrå

En personlig digitala mediebyrå

På Stampen Medias digitala mediebyrå möter du specialister som jobbar i nära samarbeten med dig som beställare. Vi påbörjar arbetet med att bilda oss dina behov, utmaningar och marknadsmål. Det är en förutsättning för att du ska få ut maximal effekt av insatserna vi som digital mediebyrå gör.

När grunden är satt är det dags påbörja dina marknadsinsatser. Vad som ingår i din insats beror helt på dina behov och målsättning men vanligtvis består det av:

Strategi

Alla lyckade projekt börjar med en bra strategi. Stampen Media är en digital mediebyrå där planeringen av projektet görs innan produktionen drar igång. Det är viktigt för att optimera dina insatser utifrån vilka mål du har du vill nå – det har vi som digital mediebyrå sett är det ohotat viktigaste du kan göra tidigt i projektet.

Vår digitala mediebyrås främsta experter på marknadsföringsstrategi styr upp processen. I vårt team finns personer med särskilt expertis inom både digitala- och sociala medier samt mer traditionella typer av marknadsföring. Beroende på vad din kampanj ska uppnå kan fler kompetenser kopplas in.

Målgrupp

Nästa steg när du arbetar med en digital mediebyrå är att få en tydlig förståelse för din målgrupp. Insikterna  är centrala under hela marknadsarbetet – från start till mål. Vi använder olika verktyg för att fastställa egenskaper och behov hos din målgrupp vilket hjälper oss sedan att skapa målgruppsanpassat innehåll.

Innehåll

Stampen Media är en digital mediebyrå som hjälper dig skapa och sprida engagerande content av hög kvalitet. Beroende på vilka marknadsföringsinsatser du ska göra så får du tillgång till rätt specialister från vårt team. Det kan handla om social media-experter, videoproducenter, copywriters och/eller designers. Vi skräddarsyr alla lösningar efter vad du och din målgrupp behöver och ser alltid till att varje bild, video och text håller högsta möjliga kvalitet.

Trender

Landskapet för digital marknadsföring förändras snabbare än någonsin. Nya plattformar kommer med nya möjligheter för företag att synas och höras i bruset. En av de absolut viktigaste egenskaperna för en samtida digital mediebyrå är dess förmåga att anpassa sig snabbt och dra nytta av nya trender.

På Stampen Media håller vi oss uppdaterade inom nya trender och metoder för annonsering och kommunikation. Vi har alltid ett öra mot rälsen och ger dig de bästa rekommendationerna utifrån din unika situation.

Skapa en kampanjplan
Lästips!

GUIDE

Skapa en kampanjplan

Sammarbeta med en rådgivare – så här går det till
Hämta guiden

Digital mediebyrå med bred tjänsteportfölj

Stampen Media är en digital mediebyrå som kan hjälpa med dig med alla dina marknadsbehov. Hos oss hittar du bland annat specialistkompetens inom social media och annonsering på Facebook, Instagram, TikTok och andra plattformar.

I vårt team finns även videoproducenter som skapar rörligt content för samtliga format och plattformar. Från längre reklamfilmer till korta video för sociala medier som fångar fokus direkt.

Vill du veta mer om vår digitala mediebyrå kan hjälpa dig nå dina marknadsmål?
Kontakta oss idag och få förslag på marknadsinsatser utifrån din situation.

Kontakta oss

ttela tidningsbåt
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram