Stampen Media stor Vit logga

Marknadsföring för företag

Trots att marknadsföring är en central del för de flesta företag är det många som kämpar. Stampen Media hjälper dig. Vi är en mediebyrå som är specialiserad på marknadsföring och tar oss ann både stora och små projekt inom alla branscher.

Kontakta oss för att veta mer om hur vi kan hjälpa dig med marknadsföringen!

KONTAKTFORMULÄR
031-62 43 00

Stampen / Marknadsföring för företag

Stampen Media – Högkvalitativ marknadsföring för företag

Stampen Media har vuxit fram organiskt och är idag en heltäckande och välrenommerad samarbetarpartner för dig som vill utveckla din marknadsföring. Vi är mycket stolta över vår utveckling och ser fram emot att hjälpa dig nå dina mål.

Din målgrupp kommer först

Vårt mål är att erbjuda marknadsföring som får ditt företag att växa och utvecklas. Vi lär känna din målgrupp med hjälp av analys och når sedan den med rätt budskap, på rätt plats vid rätt tillfälle – både digitalt och i traditionella medier.

Våra tjänster

Hur kan vi hjälpa dig? I vårt tjänsteutbud hittar du flera typer och metoder av marknadsföring. Beroende på ditt företag, din målgrupp och vilka mål du har hjälper vi dig välja det alternativet som är bäst för dig.

Hör gärna av dig så hjälper vi dig vidare. Här är ett urval av tjänsterna du kan välja mellan:

Marknadsför ditt företag i sociala medier

Sociala medier är en viktig del i marknadsföringen hos de flesta företag idag. Är du en av dem? Detta beror på att plattformarna kommer med annonseringsverktyg för dig som vill synas och höras hos specifika målgrupper. Med Facebook, TikTok och Instagram och deras miljardtals användare kan du – förutsatt att du erbjuder  innehåll som engagerar – nå ut till många potentiella kunder genom några enkla knapptryck.

På Stampen Media är sociala medier ett av våra starkaste kort när det gäller marknadsföring för företag. Våra tjänster används av mängder av bolag i olika storlekar och branscher, och på många lika plattformar.

Displayannonsering

Displayannonsering går ut på att du når en specifik målgrupp genom visuellt tilltalande annonser på och i olika appar. Vi hjälper dig hela vägen, från mediestrategi till produktion av bild och video samt implementering av annonser på dina olika plattformar.

Videoproduktion och reklamfilm

Skulle du vilja börja använda film i din marknadsföring? På Stampen Media hittar du ett team videoproducenter som skapar rörligt innehåll. Vi erbjuder företag möjlighet att marknadsföra sig själva genom längre reklamfilmer såväl som kortare – och mer sociala medier-anpassade – videoklipp . Det finns inga videouppdrag som är för stora eller för små. Vi tar oss ann alla typer!

Programmatisk annonsering

Inom marknadsföring av företag idag är programmatisk annonsering ett uttryck de flesta möter. Det beror på att metoden används vitt och brett av de företag som bara vill nå helt rätt målgrupp. Inom programmatisk annonsering låter du algoritmer, snarare än människor, upphandla annonsplatser lämpade för ditt  företag. På så sätt kan du enkelt fördela dina resurser där dina annonser får bäst effekt utan att behöva lägga tiden själv.

Skapa en kampanjplan
Lästips!

GUIDE

Skapa en kampanjplan

Sammarbeta med en rådgivare – så här går det till
Hämta guiden

Vill du se hur vi kan hjälpa dig med marknadsföringen av ditt företag?

Tveka inte att kontakta oss på Stampen Media redan idag! Vi bokar gärna in en kostnadsfri- rådgivning om marknadsföring specifikt anpassat för ditt företag

KONTAKTFORMULÄR
031-62 43 00

Kontakta oss

ttela tidningsbåt
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram