Stampen Media stor Vit logga
Alingsås Tidning har i över hundra år varit källan för samhällsviktig information, trovärdig journalistik och det självklara mediet för lokal företagsannonsering. Samarbete är vårt ledord

-  din ambition är vår drivkraft
Stampen / Titlar / Alingsås Tidning

Alingsås Tidning - din heltäckande mediepartner

Mitt i centrala Alingsås finner du vårt team av medierådgivare och säljare. Vi ser det som en självklarhet att tillföra det vi kan till det lokala näringslivet. Vi arbetar tätt med våra grannar i Vårgårda och Herrljunga, för ökad men också rättvist fördelad räckvidd.
En Alingsås Tidning annons kommer med en kraftig fördel gentemot andra medier. Vi är nämligen en del av Stampen Media som har en oslagbar räckvidd när det kommer till företagsannonsering i Västra Sverige. Kombinera annonsering i Alingsås Tidning med strategisk marknadsföring och ditt varumärke får synligheten det förtjänar.

Kontakta våra lokala medierådigivare och låt oss smita ned till Nygrens Café för att lägga en stadig väg mot ditt affärsmål.
Våra tjänster
Skapa en kampanjplan
Lästips!

GUIDE

Skapa en kampanjplan

Sammarbeta med en rådgivare – så här går det till
Hämta guiden

Annonsera i Alingsås Tidning

Så här når vi din målgrupp

En Alingsås Tidning annons kan nå 24 000 läsare i varje nummer. Enbart genom vår tryckta upplaga. Nyhetsmedier har i genomsnitt 20% mer effektiva kanaler för annonsering än övriga former av media. Våra printannonser skapar 33% fler konverteringar än andra publicisters tidningar.
Att synas i en respekterad miljö skapar möjligheter. Alingsås Tidning som mediepartner betyder mätbara resultat, möjligheten för ditt företag att synas över hela Västra Götaland och en dedikerad marknadsföringsstrategi.

Via vårt moderhus Stampen Media AB och dess systertitlar kombinerat med en fullskalig mediebyrå kan du ta ditt företag till nästa nivå.

Räckvidd:

Total räckvidd
0%
Läsare
0
Källa: Orvesto Konsument, helår 2023. Avser ett införande i print och en daglig aktivitet i de digitala kanalerna.
Kampanjguide inför annonsering på stampen
Lästips!

GUIDE

Din fullständiga kampanjguide

Papperstidning, nyhetssajt eller sociala medier – vilka kanaler ska du prioritera?
Hämta guiden

Medierådgivning

Strategisk marknadsföring via statistik

Strategisk marknadsföring i kombination med kreativa lösningar för att nå precis din målgrupp är det vi kan bäst. Vi baserar vår rekommendation på relevant statistik.
Vi tar reda på vart din målgrupp finns och efter det skapar vi en strategi som ger mätbara resultat. Vill du driva trafik till din e-handel till exempel, gäller det att även din sajt känns moderna och är enkel att navigera. Vi är en fullservicebyrå med fokus på att ta dig i mål.

Våra kunder

Tack för ert förtroende!

Från Alingsås till Vårgårda till Herrljunga tackar vi alla som varit med oss genom åren som trogna affärspartners. Våra företagspartners är mycket viktiga för att vi ska kunna leverera äkta journalistik för samhällets bästa. Samarbete är vårt ledord och vår drivkraft är din ambition.

Känn västsveriges  köpkraft

Ta chansen - nå hela Västra Götaland

Alingsås, Vårgårda och Herrljunga har konsumenter med köpkraft. Om du redan känt av den är det dags att du jämför köpkraften för hela Västra Götaland. Vi är redo för ditt företags nästa steg och vi har siffrorna som bevisar det.
Jämför köpkraften

Skapa och boka din annons själv

Självserviceverktyg

I verktyget Annonsstudio kan du snabbt och smidigt skapa din företagsannons. Välj de datum du vill att annonsen ska synas under, sedan storlek och design. Inom ett par minuter kan du granska din färdiga annons. Tveka inte att kontakta en medierådgivare om du önskar få hjälp eller tips för ökad synlighet.

För dig som bokar annonser för kyrkornas predikoturer, Evenemangssaktuellt eller Föreningsaktuellt gör ni även det via vår smidiga annonssudio.
Till Annonsstudio

Ökad räckvidd = ökad försäljning

Annonsformat som passar alla

Annonsera i Alingsås Tidning och mixa digitala annonser med printannonsering. Så ökar du kännedomen för ditt varumärke snabbt.
Fördelen att vara del av Stampen Media är att det ger oss en oöverträffad potential räckvidd. Det ger oss också möjligheten att erbjuda dig flertalet olika tjänster för att ge ditt företag en boost. Låt oss diskutera annonseringsstrategin för bäst ROI.

Fördelning:

Villa/Radhus
0
%
Hyreslägenhet
0
%
Bostadsrätt
0
%
Jordbruksboende
0
%
Källa: Orvesto Konsument, helår 2023.

Räckvidd:

0
16-19 år
 
40%
20-29 år
 
20%
30-39 år
 
37%
40-49 år
 
54%
50-59 år
 
55%
60-69 år
 
52%
70-80 år
 
67%

Medierådgivning och kampanjmål

Ni kontaktar en av våra erfarna medierådgivare och bokar ett uppstartsmöte. Under mötet kommer ni överens om vilket kampanjmål ni vill satsa på.

Målgruppen och var de finns

Att rikta sig mot rätt målgrupp på rätt sätt är en konst. Tillsammans tar vi fram den bästa strategin för att nå ut.

Startdatum och budgetöversikt

I detta stadiet sätter vi ett startdatum för när era annonser / kampanjer ska rullas ut. Vi diskuterar budget och kommer med rekommendationer för lösningen som passar bäst. 

Skräddarsydda kampanjer

När målgruppen är identifierad tar vi tillsammans fram annonsmaterial. Vi erbjuder flera smarta sätt att nå ut till potentiella kunder. Som er mediepartner ser vi till att hitta den bästa lösningen för ert företag.

Finslipning, lansering och resultat

Innan det är dags att gå live, granskar vi och finslipar detaljer. När vi är live analyserar vi kampanjerna efter en tid och optimerar dem för att försäkra en hög konverteringsgrad!

Display, native & printannonsering

Digitala annonser

Mätbarhet
En digital annons ger dig möjlighet att välja ut och nå just din målgrupp med ditt budskap. Resultatet är lätt att mäta och vad som bör mätas avgörs av vilka mål du har med din annonsering. Nyhetsmedierna har blivit än mer effektiva kanaler under Covid -19 tack vare påskyndad digitalisering. Våra annonslösningar innefattar allt från artiklar, native till Some och videoformat. Få koll på våra olika digitala lösningar och priser i Priser och Format nedan.

Printformat 

Driver flest konverteringar
Annonser i nyhetstidningar har visats sig vara det effektivaste annonsformatet mot rätt målgrupp. Det är kanske inte konstigt eftersom vi med en tidning i handen inte blir distraherade av rörliga element. Dessutom är läsare av nyhetsmedia en köpstark målgrupp i sig. Få koll på hur våra olika printlösningar ser ut och se priser i Format och Priser nedan.
Ladda ned format och priser
Ladda ned modulkarta som pdf
Stående kvartsida
Liggande halvsida
Liggande åttondel
Native
Panorma mega
Helsida mobil
Panorama mobil
Mobil mega
Liggande kvartsida
Liggande åttondel

Vi är Alingsås Tidning

Dina lokala medierådgivare

Medierådgivare
 • Alla
 • Hallands Nyheter (8)
 • Bohusläningen (6)
 • Mölndals-Posten (6)
 • Göteborgs-posten (5)
 • Lerums Tidning (5)
 • ST-tidningen (5)
 • Strömstads Tidning (5)
 • Alingsås Tidning (4)
 • alingsåskuriren (4)
 • Kungsbacka-Posten (4)
 • Partille Tidning (4)
 • Hallandsposten (2)
 • ttela (2)
alingsas-tidningalingsaskurirendigital-strateglerums-tidning
Johan Eriksson
Digital strateg
0704977596
johan.eriksson@stampen.com
alingsas-tidningalingsaskurirenmedieradgivaremedieradgivare-forsaljning
Trine Benjaminsson
Medierådgivare/Försäljning
0322-668307
trine.benjaminsson@stampen.com
alingsas-tidningalingsaskurirenmedieradgivaremedieradgivare-forsaljning
Toni Hjortheimer
Medierådgivare/Försäljning
0322-670024
toni.hjortheimer@stampen.com
alingsas-tidningalingsaskurirenforsaljningchefgoteborgs-postenlerums-tidningmolndals-postenpartille-tidningstampen-media
Fredrik Oredsson
Försäljningschef
0322-668314
fredrik.oredsson@stampen.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram