Att annonsera i Bohusläningen betyder riktade annonser till specifika målgrupper, ökad försäljning och tillgång till hela Stampen Medias räckvidd i både papperstidningar och digitala kanaler.

- din ambition är vår drivkraft
Stampen / Titlar / Bohusläningen

Bohusläningen - din lokala mediepartner

Som din mediepartner tar vi dig hela vägen från behovsanalys till en strategisk kommunikationsplan för lyckade annonseringskampanjer. Via oss öppnas möjligheten för ditt företag att nå ut i till målgrupper i hela Västra Götaland och med det ökad försäljning - statiskt bevisat. Vi är en fullservicebyrå med ett stort urval av tjänster. Kontakta din lokala medierådgivare och få svar på hur du kan öka din synlighet.
Våra tjänster
Från första kontakt till analys  Så här fungerar samarbetet med oss när vi skapar annonser  En guide som förklarar hur sammarbetet tillsammans med dig som kund fungerar.  Från första kontakt, arbetet mot färdig annonss till analys av din annons. Ladda ner

Annonsera i Bohusläningen

Så här når vi din målgrupp

Bohusläningen är en av Västsveriges största tidningar. Då papperstidningen inte utkommer, finns Bohusläningen som e-tidning och som dedikerade nyhetssajt. Dock gäller det att vara medveten om att oavsett hur stor räckvidd dina annonser har, behövs en välplanerad strategi för att de ska landa varma leads.
För att säkerställa det bästa resultatet av din annonsering i Bohusläningen, analyserar vi och optimerar efter insikterna vi får. Vi ser till att dina annonser blir så träffsäkra de kan bli.
För dig som vill satsa extra på att få ut ditt företagsbudskap kontaktar du en av våra mediarådgivare. Tillsammans tar vi fram en övergripande kommunikationsstrategi för att din ROI (return of investment) ska bli så hög som möjligt.

Räckvidd:

Total räckvidd
0%
Läsare
0
Källa: Orvesto Konsument, helår 2021. Avser ett införande i print och en daglig aktivitet i de digitala kanalerna.
Det finns en hel del olika annonser du kan välja mellan och det kan vara svårt att veta vart du skall börja och hur du skall gå tillväga. Vi har därför tagit fram en guide med 7 hjälpsamma steg mot en framgångsrik annonskampanj.
Ladda ned guiden
7 steg till en framgångsrik kampanj i nyhetsmedia

Medierådgivning

Modern strategisk marknadsföring

Modern strategisk marknadsföring går i grund och botten ut på att synas där din målgrupp finns. Med retargeting kan vi även påminna dem om dina tjänster när de sitter med mobilen, surfplattan eller datorn.
Oavsett om det handlar om sociala medier, digital annonsering eller webbproduktion väljer vi de bästa kanalerna för dig. Genom tätt samarbete lär vi oss av varandra och på det sättet finner lösningen som ger ditt företag fördelar gentemot konkurrenterna.

Våra kunder

Tack för ert förtroende!

Vi är stolta över våra samarbeten och våra kunder som valt att arbeta med oss. Vi tror starkt på god kommunikation mellan alla inblandade parter. På så vis hjälper vi varandra att växa och bli bättre på det vi gör.

Jämför köpkraften i Västra Götaland

Lokalt köpkraft vs Västra Götalands köpkraft

Bohusläningen är Bohusläns största tidning och vår lokala journalistik är trovärdig och och viktig information till Bohusläns invånare. Vi har en köpstark målgrupp både i print och digitalt. Men ta och jämför köpkraften i hela Västra Götaland och i närliggande kommuner för att få en översikt för vad som är möjligt att åstadkomma via Stampen Medias fullservice för företag.
Jämför köpkraften

Skapa och boka din annons själv

Självserviceverktyg

I verktyget Annonsstudio kan du snabbt och smidigt skapa din företagsannons. Välj de datum du vill att annonsen ska synas under, sedan storlek och design. Inom ett par minuter kan du granska din färdiga annons. Tveka inte att kontakta en medierådgivare om du önskar få hjälp eller tips för ökad synlighet.

För dig som bokar annonser för kyrkornas predikoturer, Evenemangssaktuellt eller Föreningsaktuellt gör ni även det via vår smidiga annonssudio.
Till Annonsstudio

Maximera räckvidden för bästa resultat

Ökad räckvidd skapar nya förutsättningar

Annonsera i Bohusläningen för att nå lokala målgrupper. Maximera din räckvidd med en mix av målgruppsspecifik-annonsering och digital marknadsföring via Stampen Medias fullservicetjänster.
Kontakta din lokala medierådgivare och tillsammans hittar ni den bästa lösningen för ditt företag. Stampen Media gör det enklare för dig att synas. Du väljer bara var, när och hur.

Fördelning:

Villa/Radhus
0
%
Hyreslägenhet
0
%
Bostadsrätt
0
%
Jordbruksboende
0
%
Källa: Orvesto Konsument, helår 2021

Räckvidd:

0
16-19 år
 
41%
20-29 år
 
28%
30-39 år
 
31%
40-49 år
 
55%
50-59 år
 
68%
60-69 år
 
59%
70-80 år
 
72%

Display, native & printannonsering

Digitala annonser = mätbarhet och ROI

När du mixar olika format kommer du inte bara nå ut till en bredare målgrupp – dina annonseringsval kommer även att boosta den totala effekten av dina marknadsinvesteringar. Stampen erbjuder en unik möjlighet att ta del av kundresan från strategi till utvärdering och optimering, sedan vidare mot nya mål.
Ladda ned format och priser
Ladda ned modulkarta som pdf
Helsida
Panorama
Panorama mega
Mega
Artikel
Hel rink
Åttondel
Halvsida
Kvartsdel
Rink
Kvartsida
Modul
Kvartsida
Kvartsida
Åttondel

Printformat

Det är få reklamformat som klarat sig genom århundraden. Printannonsering i tidningar är ett av dem. Print i tidningar har visats få tre gånger så hög uppmärksamhet jämfört med digital annonsering. Det är inte konstigt eftersom när vi sitter med en tidning i handen blir vi inte distraherade av rörliga element. Väl inne på nätet bombarderas vi med information och den är ofta svår att sålla bort ibland.
Ladda ned format och priser
Ladda ned modulkarta som pdf

Vi är Bohusläningen

Dina lokala medierådgivare

bohuslaningendigital-strategkungalvs-postenst-tidningenstromstads-tidning
Frida Baldvinsdottir
Digital strateg
0702980137
frida.baldvinsdottir@stampen.com
bohuslaningenmedieradgivare
Jessica Myrehag
Medierådgivare
070-8215851
jessica.myrehag@bohuslaningen.se
bohuslaningenmedieradgivare
Marina Olsson
Medierådgivare
072-0506903
marina.olsson@bohuslaningen.se
bohuslaningenmedieradgivare
Dag Tisell
Medierådgivare
070-6999165
dag.tisell@bohuslaningen.se
bohuslaningenkungalvs-postenmedieradgivarest-tidningenstromstads-tidning
Annelie Kölbel
Medierådgivare
073-1433874
annelie.kolbel@stampen.com
bohuslaningenkungalvs-postenmedieradgivarest-tidningenstromstads-tidning
Lena Karlsson
Medierådgivare och teamleader
070-6879166
lena.karlsson@stampen.com
bohuslaningenforsaljningchefkungalvs-postenst-tidningenstromstads-tidning
Terese Dewill
Försäljningschef
073-58 33 798
terese.dewill@stampen.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram