Annonsera i Hallands Nyheter som är en av Västsveriges största tidningar och når tusentals läsare i digitala kanaler och print per vecka. Vårt lokala engagemang och närheten till våra läsare gör att dina annonser blir träffsäkra.

- din ambition är vår drivkraft
Stampen / Titlar / Hallands Nyheter

Hallands Nyheter - din heltäckande mediepartner

Varje dag tar tusentals människor från olika målgrupper del av innehållet i våra digitala kanaler. Genom löpande analys av dina annonser optimerar vi innehållet och följer upp resultatet.
Målgruppsanpassad annonsering för företag är enbart en del av våra tjänster. Vi kan kommunikation, framförallt digital kommunikation och vi vet hur man skapar mer och större lönsamhet. Välj oss som din mediepartner och vi tar din företagsvision i mål
Våra tjänster
Från första kontakt till analys  Så här fungerar samarbetet med oss när vi skapar annonser  En guide som förklarar hur sammarbetet tillsammans med dig som kund fungerar.  Från första kontakt, arbetet mot färdig annonss till analys av din annons. Ladda ner

Annonsera i Hallands Nyheter

Så här når vi din målgrupp

Utifrån erfarenhet, kundundersökningar och statistik vi samlar in kan vi nå din målgrupp precis vart, när och hur du vill.
Displayannonser är ett exempel på träffsäker marknadsföring. Fasta budskap, animerade annonser, filmklipp med målgruppen i fokus förpackat i ett smart paket är en framgångsrik metod. Du når målgruppen i mobilen, laptopen på tåget vid pendling eller surfplatta. Tusentals läsare i Halland finns inom räckhåll.

Räckvidd:

Total räckvidd
0%
Läsare
0
Källa: Orvesto Konsument, helår 2021. Avser ett införande i print och en daglig aktivitet i de digitala kanalerna.
Det finns en hel del olika annonser du kan välja mellan och det kan vara svårt att veta vart du skall börja och hur du skall gå tillväga. Vi har därför tagit fram en guide med 7 hjälpsamma steg mot en framgångsrik annonskampanj.
Ladda ned guiden
7 steg till en framgångsrik kampanj i nyhetsmedia

Medierådgivning

Strategisk kommunikation

En strategisk kommunikationsmodell baserad på målgruppsanalyser, din budget och företagsmål är en välbeprövad metod som uppskattats av flera av våra samarbetspartners.
Vi tror på team-arbete för bästa resultat. Med dina insikter om målgruppen kombinerat med vår statistik och kunskap om den digitala sfären tar vi oss tillsammans över mållinjen.

Våra kunder

Tack för ert förtroende!

Vi är stolta över våra samarbeten och våra kunder som valt att arbeta med oss. Vi tror starkt på god kommunikation mellan alla parter. På så vis hjälper vi varandra att växa och bli bättre på det vi gör.

Jämför köpkraften i alla regioner

Maximerad räckvidd - ökad synlighet

Jämföra köpkraften i hela Västra Götaland och i närliggande kommuner för att få en översikt för vad som är möjligt att åstadkomma. Vi är en del av Stampen Media och vill du kan du synas i alla våra 13 systertitlar.
Jämför köpkraften

Skapa och boka din annons själv

Självserviceverktyg

I verktyget Annonsstudio kan du snabbt och smidigt skapa din företagsannons. Välj de datum du vill att annonsen ska synas under, sedan storlek och design. Inom ett par minuter kan du granska din färdiga annons. Tveka inte att kontakta en medierådgivare om du önskar få hjälp eller tips för ökad synlighet.

För dig som bokar annonser för kyrkornas predikoturer, Evenemangssaktuellt eller Föreningsaktuellt gör ni även det via vår smidiga annonssudio.
Till Annonsstudio

Din målgrupp inom räckhåll

Öka räckvidden för ökad köpkraft

Annonsera i Hallands Nyheter för att nå din målgrupp i Halland. Mixa annonsering i Stampens olika titlar en köpstark, intresserad målgrupp kommer dig allt närmare Med en digital strategi följer du sedan upp din annonsering i mobilen.

Fördelning:

Villa/Radhus
0
%
Hyreslägenhet
0
%
Bostadsrätt
0
%
Jordbruksboende
0
%
Källa: Orvesto Konsument, helår 2021

Räckvidd:

0
16-19 år
 
38%
20-29 år
 
49%
30-39 år
 
48%
40-49 år
 
76%
50-59 år
 
72%
60-69 år
 
73%
70-80 år
 
84%

Display, native & printannonsering

Digitala annonser = mätbarhet och ROI

När du mixar olika format kommer du inte bara nå ut till en bredare målgrupp – dina annonseringsval kommer även att boosta den totala effekten av dina marknadsinvesteringar. Stampen erbjuder en unik möjlighet att ta del av kundresan från strategi till utvärdering och optimering, sedan vidare mot nya mål.
Ladda ned format och priser
Ladda ned modulkarta som pdf
Helsida
Panorama
Panorama mega
Mega
Artikel
Hel rink
Åttondel
Halvsida
Kvartsdel
Rink
Kvartsida
Modul
Kvartsida
Kvartsida
Åttondel

Printformat

Det är få reklamformat som klarat sig genom århundraden. Printannonsering i tidningar är ett av dem. Print i tidningar har visats få tre gånger så hög uppmärksamhet jämfört med digital annonsering. Det är inte konstigt eftersom när vi sitter med en tidning i handen blir vi inte distraherade av rörliga element. Väl inne på nätet bombarderas vi med information och den är ofta svår att sålla bort ibland.
Ladda ned format och priser
Ladda ned modulkarta som pdf

Medierådgivning och kampanjmål

Ni kontaktar en av våra erfarna medierådgivare och bokar ett uppstartsmöte. Under mötet kommer ni överens om vilket kampanjmål ni vill satsa på.

Målgruppen och var de finns

Att rikta sig mot rätt målgrupp på rätt sätt är en konst. Tillsammans tar vi fram den bästa strategin för att nå ut.

Startdatum och budgetöversikt

I detta stadiet sätter vi ett startdatum för när era annonser / kampanjer ska rullas ut. Vi diskuterar budget och kommer med rekommendationer för lösningen som passar bäst. 

Skräddarsydda kampanjer

När målgruppen är identifierad tar vi tillsammans fram annonsmaterial. Vi erbjuder flera smarta sätt att nå ut till potentiella kunder. Som er mediepartner ser vi till att hitta den bästa lösningen för ert företag.

Finslipning, lansering och resultat

Innan det är dags att gå live, granskar vi och finslipar detaljer. När vi är live analyserar vi kampanjerna efter en tid och optimerar dem för att försäkra en hög konverteringsgrad!

Vi är Hallands Nyheter

Dina lokala medierådgivare

hallands-nyheterkungsbacka-postennya-varbergsposten
Kajsa Ekelund
Medierådgivare
0739-61 46 02
kajsa.ekelund@hn.se
digital-strateghallands-nyheterkungsbacka-posten
Mattias Degermo
Digital strateg
010-471 53 29
mattias.degermo@hn.se
hallands-nyheterkungsbacka-postennya-varbergsposten
Anna Lindahl
Medierådgivare
010-471 53 25
anna.lindahl@hn.se
hallands-nyhetermedieradgivarenya-varbergsposten
Sophia Haddad Isaksson
Föräldraledig - Medierådgivare
010-471 53 28
sophia.haddadisaksson@hn.se
hallands-nyhetermedieradgivarenya-varbergsposten
Marit Bengtsson
Medierådgivare
010-471 53 23
marit.bengtsson@hn.se
hallands-nyhetermedieradgivare
Ronnie Persson
Medierådgivare
010-471 52 21
ronnie.persson@hn.se
hallands-nyhetermedieradgivare
Annika Almér
Medierådgivare
010-471 53 24
annika.almer@hn.se
hallands-nyhetermedieradgivarenya-varbergsposten
Annelie Gustavsson
Medierådgivare
010-471 53 50
annelie.gustavsson@hn.se
hallands-nyhetermedieradgivarenya-varbergsposten
Emma Askman
Medierådgivare
010-471 53 93
emma.askman@hn.se
forsaljningchefhallands-nyheterkungsbacka-postennya-varbergsposten
Henrik Johansson
Försäljningschef
010-471 53 35
henrik.johansson@hn.se
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram