Stampen Media stor Vit logga
Annonsera i Hallandsposten och nå ut till läsare från Halmstad till Laholm och Hylte kommun. Maximera din räckvidd och du kan nå ut till hela Västra Götaland. Är redo du att ta steget och tillsammans med oss sätta ditt företag på kartan?

- din ambition är vår drivkraft
Stampen / Titlar / Hallandsposten

Mediehuset Hallandsposten – din lokala mediepartner

Vi erbjuder mycker mer än annonsering för företag. Vi är mediepartnern som via strategisk kommunikation och digitala kanaler ser till att ditt företagsbudskap når din målgrupp där den finns.
Skräddarsydda kampanjer, webbproduktion, och annonsering är enbart en försmak av våra tjänster. Tack vare mätbara resultat kan vi optimera din annonsering för ökad synlighet och högre konverteringsgrad. Ta kontakt med en medierådgivare idag om du vill veta mer.
Våra tjänster
Skapa en kampanjplan
Lästips!

GUIDE

Skapa en kampanjplan

Sammarbeta med en rådgivare – så här går det till
Hämta guiden

Annonsera i Hallandsposten

Så här når vi din målgrupp

Räckvidden är inte allt. För en lyckad annonskampanj krävs en strategi för hur vi bäst når ut till din målgrupp.
Vi utgår efter din budget och sedan väljer vi ut de tjänster som passar ditt företag bäst. Fokus ligger på digitala kanaler eftersom dessa är oumbärliga när det kommer till mätbara resultat. Dessutom kan vi snabbt och enkelt sprida ditt budskap via vårt Moderhus Stampen Media AB. Med andra ord har du hela Västra Götaland inom räckhåll.

Räckvidd:

Total räckvidd
0%
Läsare
0
Källa: Orvesto Konsument, helår 2023. Avser ett införande i print och en daglig aktivitet i de digitala kanalerna.
Kampanjguide inför annonsering på stampen
Lästips!

GUIDE

Din fullständiga kampanjguide

Papperstidning, nyhetssajt eller sociala medier – vilka kanaler ska du prioritera?
Hämta guiden

Medierådgivning

Strategisk kommunikation ger resultat

Med strategisk kommunikation och stort fokus på målgruppsanalyser skräddarsyr vi en kommunikationsmodell bäst lämpad för ditt företag
Vi erbjuder ett brett spektrum av kommunikativa tjänster inom den digitala sfären. Vare sig du vill uppdatera din hemsida eller satsa stenhårt på sociala medier finns vi med på hela resan. Vi tror på team-arbete för bästa resultat. Vi kombinerar varandras kunskaper för den vinnande strategin.

Våra kunder

Tack för ert förtroende!

Vi är stolta över våra samarbeten och våra kunder som valt att arbeta med oss. Vi tror starkt på god kommunikation mellan alla parter. På så vis hjälper vi varandra att växa och bli bättre på det vi gör.

Jämför köpkraften i alla regioner

Maximerad räckvidd - ökad synlighet

Hallandsposten har stor lokal räckvidd och är en av de mest lästa tidningarna i Halland, digitalt som i print. Är du intresserad hur köpkraften ser ut i andra regioner? Då tycker vi du ska jämföra köpkraften i hela Västra Götaland och i närliggande kommuner för att få en översikt för vad som är möjligt att åstadkomma. 
Jämför köpkraften

Skapa och boka din annons själv

Självserviceverktyg

I verktyget Annonsstudio kan du snabbt och smidigt skapa din företagsannons. Välj de datum du vill att annonsen ska synas under, sedan storlek och design. Inom ett par minuter kan du granska din färdiga annons. Tveka inte att kontakta en medierådgivare om du önskar få hjälp eller tips för ökad synlighet.

För dig som bokar annonser för kyrkornas predikoturer, Evenemangssaktuellt eller Föreningsaktuellt gör ni även det via vår smidiga annonssudio.
Till Annonsstudio

Din målgrupp inom räckhåll

En anpassningsbar räckvidd ger bättre konverteringar

Annonsera i Hallandsposten för att din lokala målgrupp. Maximera räckvidden genom att mixa mellan målgruppsspecifik annonsering och digital marknadsföring via Stampen Medias fullservicetjänster.
Kontakta din lokala medierådgivare och tillsammans hittar ni den bästa lösningen för ditt företag. Idag kämpar alla om att synas. Fördelen med Stampen Media är att vi gör det enkelt.

Fördelning:

Villa/Radhus
0
%
Hyreslägenhet
0
%
Bostadsrätt
0
%
Jordbruksboende
0
%
Källa: Orvesto Konsument, helår 2023

Räckvidd:

0
16-19 år
 
43%
20-29 år
 
48%
30-39 år
 
63%
40-49 år
 
72%
50-59 år
 
69%
60-69 år
 
74%
70-80 år
 
88%

Display, native & printannonsering

Digitala annonser

Mätbarhet
En digital annons ger dig möjlighet att välja ut och nå just din målgrupp med ditt budskap. Resultatet är lätt att mäta och vad som bör mätas avgörs av vilka mål du har med din annonsering. Nyhetsmedierna har blivit än mer effektiva kanaler under Covid -19 tack vare påskyndad digitalisering. Våra annonslösningar innefattar allt från artiklar, native till Some och videoformat. Få koll på våra olika digitala lösningar och priser i Priser och Format nedan.

Printformat 

Driver flest konverteringar
Annonser i nyhetstidningar har visats sig vara det effektivaste annonsformatet mot rätt målgrupp. Det är kanske inte konstigt eftersom vi med en tidning i handen inte blir distraherade av rörliga element. Dessutom är läsare av nyhetsmedia en köpstark målgrupp i sig. Få koll på hur våra olika printlösningar ser ut och se priser i Format och Priser nedan.
Ladda ned format och priser
Ladda ned modulkarta som pdf
Stående kvartsida
Liggande halvsida
Liggande åttondel
Native
Panorma mega
Helsida mobil
Panorama mobil
Mobil mega
Liggande kvartsida
Liggande åttondel

Medierådgivning och kampanjmål

Ni kontaktar en av våra erfarna medierådgivare och bokar ett uppstartsmöte. Under mötet kommer ni överens om vilket kampanjmål ni vill satsa på.

Målgruppen och var de finns

Att rikta sig mot rätt målgrupp på rätt sätt är en konst. Tillsammans tar vi fram den bästa strategin för att nå ut.

Startdatum och budgetöversikt

I detta stadiet sätter vi ett startdatum för när era annonser / kampanjer ska rullas ut. Vi diskuterar budget och kommer med rekommendationer för lösningen som passar bäst. 

Skräddarsydda kampanjer

När målgruppen är identifierad tar vi tillsammans fram annonsmaterial. Vi erbjuder flera smarta sätt att nå ut till potentiella kunder. Som er mediepartner ser vi till att hitta den bästa lösningen för ert företag.

Finslipning, lansering och resultat

Innan det är dags att gå live, granskar vi och finslipar detaljer. När vi är live analyserar vi kampanjerna efter en tid och optimerar dem för att försäkra en hög konverteringsgrad!

Vi är Hallandsposten

Dina lokala medierådgivare

hallandspostenmedieradgivaremedieradgivare-forsaljning
Jonas Gustavsson
Medierådgivare/Försäljning
010-471 51 95
jonas.gustavsson@hallandsposten.se
hallandspostenmedieradgivaremedieradgivare-forsaljning
Thomas Ylander
Medierådgivare/Försäljning
010-471 50 82
thomas.ylander@hallandsposten.se
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram