Stampen Media stor Vit logga
Kungälvs-Posten har ett dedikerat team som dagligen arbetar med företag som behöver nå ut med sin marknadsföring. Tillsammans skapar vi en anpassad marknadsföringsplan som passar ditt företag och dina marknadsföringsmål.


- din ambition är vår drivkraft
Stampen / Titlar / Kungälvs-Posten

Kungälvs-Posten - din heltäckande mediepartner

Vi erbjuder mycker mer än annonsering för företag. Vi är mediepartnern som via strategisk kommunikation och digitala kanaler ser vi till att ditt företagsbudskap når din målgrupp där den finns.
Skräddarsydda kampanjer, webbproduktion, och annonsering är enbart en försmak av våra tjänster. Tack vare mätbara resultat kan vi optimera din annonsering för ökad synlighet och högre konverteringsgrad. Ta kontakt med en medierådgivare idag om du vill veta mer.
Våra tjänster
Skapa en kampanjplan
Lästips!

GUIDE

Skapa en kampanjplan

Sammarbeta med en rådgivare – så här går det till
Hämta guiden

Annonsera i Kungälvs-Posten

Så här når vi din målgrupp

Det är vår erfarenhet i kombination med Stampen Medias tillgång till de bästa marknadsförarna i branschen som ger oss övertaget. Övertaget vi talar om är statistisk grundad kunskap om målgrupper, läsare och köpkraft.
Fördelen med digitala annonser är ökad räckvid via nätverksannonsering. Du kan välja att nå specifika målgrupper och geografiska områden i hela landet. Exempelvis kan du välja att nå sportintresserade kvinnor bosatta i Kungälv i åldrarna 25-45. Du behöver inte stanna i Stampens sfär heller. Vi har många samarbetspartners. 

Kombinera annonser i sociala medier med en optimering av din hemsida så användarvänligheten är i topp och företagets affärer kan få en rejäl skjuts.

Räckvidd:

Total räckvidd
0%
Läsare
0
Källa: Orvesto Konsument, helår 2023. Avser ett införande i print.
Kampanjguide inför annonsering på stampen
Lästips!

GUIDE

Din fullständiga kampanjguide

Papperstidning, nyhetssajt eller sociala medier – vilka kanaler ska du prioritera?
Hämta guiden

Medierådgivning

Strategisk kommunikation ger resultat

Med strategisk kommunikationsmodell med fokus på målgruppsanalyser, konkurrentanalyser och ert företags behov kommer vi tillsammans hitta vägen till ditt företagsmål.
Vi tar vara på varje marginal av din marknadsföringsbudget. Vi planerar och jämför statisk vi samlat in i flera år om målgrupper, vilka annonser som gör sig bäst i olika kanaler och ger dig andra viktiga råd för en bra kundresa.. Våra rådgivare, som vet vilken spetskompetens som ditt företag behöver, är alltid tillgängliga för frågor och funderingar.

Våra kunder

Tack för ert förtroende!

Kungälvs-Posten hade inte varit den drivande tidning vi är idag utan er som annonserat och samarbetat med oss genom åren. Kungälv må vara mindre till ytan en än Göteborg, men vårt avtryck i historien fortsätter att imponera. Tack!

Jämför köpkraften efter kommun

Kungälv växer - det gör även grannarna

Stampen Medias förskaffande av nästan alla Västra Sverige nyhetstidningar har skapat vågor och ökat annonseringen och med det köpkraften. Vart vill du att ditt varumärke syns nästa vecka?
Jämför köpkraften

Skapa och boka din annons själv

Självserviceverktyg

I verktyget Annonsstudio kan du snabbt och smidigt skapa din företagsannons. Välj de datum du vill att annonsen ska synas under, sedan storlek och design. Inom ett par minuter kan du granska din färdiga annons. Tveka inte att kontakta en medierådgivare om du önskar få hjälp eller tips för ökad synlighet.

För dig som bokar annonser för kyrkornas predikoturer, Evenemangssaktuellt eller Föreningsaktuellt gör ni även det via vår smidiga annonssudio.
Till Annonsstudio

Annonsera både i print och digitalt

En mix av annonseringskanaler ökar din ROI

Annonsera i Kungälvs-Posten och nå invånarna i Kungälv. Nå ut till resten av Västra Sverige och vidare med mixannonsering via Kungälvs-Posten digitala kanaler.
För största möjliga räckvidd erbjuder Stampen Medias digital marknadsföring i flera format. Trots det så leder fortfarande print när det kommer till “return of investment” vid jämförelse av de olika sätten var för sig. Kontakta din lokala medierådgivare och tillsammans hittar ni den bästa lösningen för ditt företag.Stampen Medias starka varumärke och räckvidd kan ingen digital marknadsföringsbyrå matcha.

Fördelning:

Villa/Radhus
0
%
Hyreslägenhet
0
%
Bostadsrätt
0
%
Jordbruksboende
0
%
Källa: Orvesto Konsument, helår 2023.

Räckvidd:

0
16-19 år
 
24%
20-29 år
 
23%
30-39 år
 
24%
40-49 år
 
36%
50-59 år
 
54%
60-69 år
 
81%
70-80 år
 
80%

Display, native & printannonsering

Digitala annonser

Mätbarhet
En digital annons ger dig möjlighet att välja ut och nå just din målgrupp med ditt budskap. Resultatet är lätt att mäta och vad som bör mätas avgörs av vilka mål du har med din annonsering. Nyhetsmedierna har blivit än mer effektiva kanaler under Covid -19 tack vare påskyndad digitalisering. Våra annonslösningar innefattar allt från artiklar, native till Some och videoformat. Få koll på våra olika digitala lösningar och priser i Priser och Format nedan.

Printformat 

Driver flest konverteringar
Annonser i nyhetstidningar har visats sig vara det effektivaste annonsformatet mot rätt målgrupp. Det är kanske inte konstigt eftersom vi med en tidning i handen inte blir distraherade av rörliga element. Dessutom är läsare av nyhetsmedia en köpstark målgrupp i sig. Få koll på hur våra olika printlösningar ser ut och se priser i Format och Priser nedan.
Ladda ned format och priser
Ladda ned modulkarta som pdf
Stående kvartsida
Liggande halvsida
Liggande åttondel
Native
Panorma mega
Helsida mobil
Panorama mobil
Mobil mega
Liggande kvartsida
Liggande åttondel

Medierådgivning och kampanjmål

Ni kontaktar en av våra erfarna medierådgivare och bokar ett uppstartsmöte. Under mötet kommer ni överens om vilket kampanjmål ni vill satsa på.

Målgruppen och var de finns

Att rikta sig mot rätt målgrupp på rätt sätt är en konst. Tillsammans tar vi fram den bästa strategin för att nå ut.

Startdatum och budgetöversikt

I detta stadiet sätter vi ett startdatum för när era annonser / kampanjer ska rullas ut. Vi diskuterar budget och kommer med rekommendationer för lösningen som passar bäst. 

Skräddarsydda kampanjer

När målgruppen är identifierad tar vi tillsammans fram annonsmaterial. Vi erbjuder flera smarta sätt att nå ut till potentiella kunder. Som er mediepartner ser vi till att hitta den bästa lösningen för ert företag.

Finslipning, lansering och resultat

Innan det är dags att gå live, granskar vi och finslipar detaljer. När vi är live analyserar vi kampanjerna efter en tid och optimerar dem för att försäkra en hög konverteringsgrad!

Vi är Kungälvs-Posten

Dina lokala medierådgivare

Medierådgivare
 • Alla
 • Hallands Nyheter (8)
 • Bohusläningen (6)
 • Mölndals-Posten (6)
 • Göteborgs-posten (5)
 • Lerums Tidning (5)
 • ST-tidningen (5)
 • Strömstads Tidning (5)
 • Alingsås Tidning (4)
 • alingsåskuriren (4)
 • Kungsbacka-Posten (4)
 • Partille Tidning (4)
 • Hallandsposten (2)
 • ttela (2)
bohuslaningendigital-strategkungalvs-postenst-tidningenstromstads-tidning
Frida Baldvinsdottir
Digital strateg
0702980137
frida.baldvinsdottir@stampen.com
kungalvs-postenmedieradgivaremedieradgivare-forsaljning
Therese Persson
Medierådgivare
0739614655
therese.persson@stampen.com
bohuslaningenkungalvs-postenmedieradgivaremedieradgivare-forsaljningst-tidningenstromstads-tidning
Annelie Kölbel
Medierådgivare/Försäljning
073-1433874
annelie.kolbel@stampen.com
bohuslaningenkungalvs-postenmedieradgivaremedieradgivare-forsaljningst-tidningenstromstads-tidning
Lena Karlsson
Medierådgivare/Försäljning
070-6879166
lena.karlsson@stampen.com
bohuslaningenforsaljningchefkungalvs-postenst-tidningenstromstads-tidning
Terese Dewill
Försäljningschef
073-58 33 798
terese.dewill@stampen.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram