Stampen Media stor Vit logga
Varje dag läser tusentals människor Kungsbacka Posten. Med datadriven statistik och löpande målgruppsanalyser erbjuder vi träffsäker digital annonsering. Berätta din företagsvision och vi tar den vidare.

- din ambition är vår drivkraft
Stampen / Titlar / Kungsbacka-Posten

Kungsbacka-Posten - din heltäckande mediepartner

Via strategiska kommunikationsplaner och expertkunskap inom digital annonsering, webbproduktion och printannonsering, är vi din fullservicebyrå.
Om du har en företagsvision som kräver kraft och hårt arbete, är vi kommunikatörerna som bygger upp ditt varumärke via skräddarsydda kampanjer, webbproduktion, annonsering, sökoptimering och mycket mer. Mätbara resultat och träffsäker annonsering är vägen att gå.
Våra tjänster
Skapa en kampanjplan
Lästips!

GUIDE

Skapa en kampanjplan

Sammarbeta med en rådgivare – så här går det till
Hämta guiden

Annonsera i Kungsbacka-Posten

Så här når vi din målgrupp

Genom att annonsera i en trovärdig miljö med lokal kännedom, veta vilken målgrupp du vill nå är printannonsering fortfarande ett av detta bästa sätten att få uppmärksamhet. Men att maximera din synlighet ytterligare är vår spetskompetens.
Kungsbacka-Posten är en av Västsveriges största tidningar som når tusentals läsare i digitala kanaler och print per vecka. Med en mix av med traditionell printannonsering, digitala annonseringsverktyg, uppdateringar av din webbplats och en strategi för sociala medier ger vi dig en enorm räckvidd. Inte bara i Kungsbacka utan i hela Västra Götaland.

Räckvidd:

Total räckvidd
0%
Läsare
0
Källa: Orvesto Konsument, helår 2023. Avser ett införande i print.
Kampanjguide inför annonsering på stampen
Lästips!

GUIDE

Din fullständiga kampanjguide

Papperstidning, nyhetssajt eller sociala medier – vilka kanaler ska du prioritera?
Hämta guiden

Medierådgivning

Strategisk kommunikation ger resultat

Målgruppsanalyser, konkurrentanalyser och en behovsanalys av ditt företag ger oss kunskapen att skapa din unika kommunikationsmodell
Vi har samlat in statistik i flera år om vilka läsare vi har, vilken målgrupp som har köpkraften och vart, hur och när vi ska se till att ditt varumärke uppmärksammas. Kontakta en medierådgivare idag och starta upp nästa måt för ditt företag.

Våra kunder

Tack för ert förtroende!

Det är ett rent nöje att få hjälp lokala företagare nå ut till sina kunder på nya innovativa sätt. Tavk care er hade Kungsbacka-Posten inte vart den tidningen den är idag. Vi ser fram emot fler spännande samarbeten i framtiden.

Jämför köpkraften

Kungsbackaposten står inte ensam

Vi är den del av Stampen Media AB vilket ger dig möjlighet att annonsera i en, flertalet eller alla våra syskontitlar. Vissa av dem passar ditt företag bättre än andra beroende på vilken målgrupp du vill nå. Vi rekommenderar att du jämför köpkraften i Västra Sverige!
Jämför köpkraften

Skapa och boka din annons själv

Självserviceverktyg

I verktyget Annonsstudio kan du snabbt och smidigt skapa din företagsannons. Välj de datum du vill att annonsen ska synas under, sedan storlek och design. Inom ett par minuter kan du granska din färdiga annons. Tveka inte att kontakta en medierådgivare om du önskar få hjälp eller tips för ökad synlighet.

För dig som bokar annonser för kyrkornas predikoturer, Evenemangssaktuellt eller Föreningsaktuellt gör ni även det via vår smidiga annonssudio.
Till Annonsstudio

Annonsera både i print & digitalt

En mix av annonseringskanaler ökar din ROI

Med en mix av annonsering i Stampens titlar ökar dina chanser att nå din målgrupp redan vid första sippen av morgonkaffet.
Med en annons i papperstidningen eller eTidningen skapar vi också en digital strategi för att påminna dina kunder under dagen i olika digitala kanaler om ditt varumärke. En mix av digitala och konventionella annonser boostar varandra och skickar signaler till Google att du erbjuder en vara som är efterfrågad, vilket kan leda till ökad ranking i Google Search.

Fördelning:

Villa/Radhus
0
%
Hyreslägenhet
0
%
Bostadsrätt
0
%
Jordbruksboende
0
%
Källa: Orvesto Konsument, helår 2023

Räckvidd:

0
16-19 år
 
7%
20-29 år
 
18%
30-39 år
 
9%
40-49 år
 
19%
50-59 år
 
28%
60-69 år
 
27%
70-80 år
 
17%

Display, native & printannonsering

Digitala annonser

Mätbarhet
En digital annons ger dig möjlighet att välja ut och nå just din målgrupp med ditt budskap. Resultatet är lätt att mäta och vad som bör mätas avgörs av vilka mål du har med din annonsering. Nyhetsmedierna har blivit än mer effektiva kanaler under Covid -19 tack vare påskyndad digitalisering. Våra annonslösningar innefattar allt från artiklar, native till Some och videoformat. Få koll på våra olika digitala lösningar och priser i Priser och Format nedan.

Printformat 

Driver flest konverteringar
Annonser i nyhetstidningar har visats sig vara det effektivaste annonsformatet mot rätt målgrupp. Det är kanske inte konstigt eftersom vi med en tidning i handen inte blir distraherade av rörliga element. Dessutom är läsare av nyhetsmedia en köpstark målgrupp i sig. Få koll på hur våra olika printlösningar ser ut och se priser i Format och Priser nedan.
Ladda ned format och priser
Ladda ned modulkarta som pdf
Stående kvartsida
Liggande halvsida
Liggande åttondel
Native
Panorma mega
Helsida mobil
Panorama mobil
Mobil mega
Liggande kvartsida
Liggande åttondel

Medierådgivning och kampanjmål

Ni kontaktar en av våra erfarna medierådgivare och bokar ett uppstartsmöte. Under mötet kommer ni överens om vilket kampanjmål ni vill satsa på.

Målgruppen och var de finns

Att rikta sig mot rätt målgrupp på rätt sätt är en konst. Tillsammans tar vi fram den bästa strategin för att nå ut.

Startdatum och budgetöversikt

I detta stadiet sätter vi ett startdatum för när era annonser / kampanjer ska rullas ut. Vi diskuterar budget och kommer med rekommendationer för lösningen som passar bäst. 

Skräddarsydda kampanjer

När målgruppen är identifierad tar vi tillsammans fram annonsmaterial. Vi erbjuder flera smarta sätt att nå ut till potentiella kunder. Som er mediepartner ser vi till att hitta den bästa lösningen för ert företag.

Finslipning, lansering och resultat

Innan det är dags att gå live, granskar vi och finslipar detaljer. När vi är live analyserar vi kampanjerna efter en tid och optimerar dem för att försäkra en hög konverteringsgrad!

Vi är Kungsbacka-Posten

Dina lokala medierådgivare

hallands-nyheterkungsbacka-postenmedieradgivare
Kajsa Ekelund
Medierådgivare/Försäljning
0739-61 46 02
kajsa.ekelund@hn.se
digital-strateghallands-nyheterkungsbacka-posten
Mattias Degermo
Digital strateg
010-471 53 29
mattias.degermo@hn.se
kungsbacka-postenmedieradgivaremedieradgivare-forsaljning
Emma Skoglund
Medierådgivare/Försäljning
0704 97 75 95
emma.skoglund@stampen.com
forsaljningchefhallands-nyheterkungsbacka-posten
Henrik Johansson
Försäljningschef
010-471 53 35
henrik.johansson@hn.se
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram