Stampen Media stor Vit logga
Med 28.000 läsare i veckan är annonsering i Lerums Tidning för många lokala företag en självklarhet. Lerums Tidning är Lerums kommuns dedikerade veckotidning. Kontakta en medierådgivare för bokning av din annonsplats 

- din ambition är vår drivkraft
Stampen / Titlar / Lerums Tidning

Lerums Tidning - träffsäker annonsering

I mitten av veckan dimper Lerums Tidning ned i brevlådan hos boende i Lerums kommun.
Den goda annonsmiljön kommer från vår satsning på lokalt innehåll. Målgruppen är köpstark för lokala företag som alltid varit intressanta för lokalinvånarna.
Våra tjänster
Skapa en kampanjplan
Lästips!

GUIDE

Skapa en kampanjplan

Sammarbeta med en rådgivare – så här går det till
Hämta guiden

Annonsera i Lerums Tidning

Så här når vi din målgrupp

Vi har flera annonstjänster för att skapa den effekten ert företag vill uppnå. Som exempel är en egen bilaga med full fokus på ert företag i sin helhet ett trevligt sätt att nå nya kunder.
Ta tillfället att berätta om vad som gör er verksamhet speciell, vilka medarbetare ni har och er vision om framtiden. Tack vare att Lerums Tidning distribueras till samtliga hushåll i Lerums kommun skapar din egna bilaga en kraftfull annonseffekt. Det bästa är
att din bilaga är exklusiv då vi enbart tillåter en bilaga per vecka. Våra formgivare och fotografer hjälper dig ta fram en design efter din önskan. Ordet är ditt!

Räckvidd:

Total räckvidd
0%
Läsare
0
Källa: Orvesto Konsument, helår 2023. Avser ett införande i print.
Kampanjguide inför annonsering på stampen
Lästips!

GUIDE

Din fullständiga kampanjguide

Papperstidning, nyhetssajt eller sociala medier – vilka kanaler ska du prioritera?
Hämta guiden

Medierådgivning

För dig som söker nya marknader

Om du känner att du vill nå ut till fler potentiella kunder ligger hela Västra Götaland framför dina fötter.
Lerums Tidning är en del av Stampen Media och våra medierådgivare tar fram strategier baserade på dina önskemål. Oavsett om det handlar om annonsering i våra nyhetskanaler, målgruppsstyrd annonsering, Display annonsering, eller en ny hemsida. Kommer vi tillsammans hitta en bra lösning.

Våra kunder

Tack för ert förtroende!

Vi är allt lite lokalpatriotiska. Därför tycker vi det är väldigt kul att ni väljer att samarbeta med oss. Lokal tradition och gemenskap är det som gör att vi lyckas med våra affärer. Vi tackar återigen för att ni hjälper lokalinvånarna hitta lokala företag och på det sättet stärker vår lokala ekonomi.

Jämför köpkraften i Västra Götaland

Hela VG-regionen ligger framför dig

Som en del av Stampen Media har vi chansen att erbjuda en räckvidd i Västra Sverige som är oslagbar.
Ta steget från Lerums Tidning och möt nya utmaningar och målgrupper att övertyga. Vi är alla entreprenörer och vi gillar utmaningar. Följ med på en resa som startar med en behovsanalys, vidare till målgrupper, budget, och hur ni vill framföra ert företagsbudskap. Kulmen landar i en strategisk marknadsföringsmodell unikt anpassad för ditt företag.
Stampens samlade mediakraft är innebär en räckvidd av 1.307.000 läsare - varje vecka. Det är en siffra vi är mer än stolta över att kunna erbjuda.
Jämför köpkraften

Skapa och boka din annons själv

Självserviceverktyg

I verktyget Annonsstudio kan du snabbt och smidigt skapa din företagsannons. Välj de datum du vill att annonsen ska synas under, sedan storlek och design. Inom ett par minuter kan du granska din färdiga annons. Tveka inte att kontakta en medierådgivare om du önskar få hjälp eller tips för ökad synlighet.

För dig som bokar annonser för kyrkornas predikoturer, Evenemangssaktuellt eller Föreningsaktuellt gör ni även det via vår smidiga annonssudio.
Till Annonsstudio

Oöverträffad räckvidd med mixade annonser

Digital annonsering i en trovärdig miljö

Kombinera digital annonsering, printannonsering, rörlig annonsering, med annonsering i SoME-kanaler och chansen att din målgrupp snappar upp dina erbjudanden ökar markant.
Kontakta Stampens specialister inom digital marknadsföring om du vill ta steget ut i den digitala sfären.

Fördelning:

Villa/Radhus
0
%
Hyreslägenhet
0
%
Bostadsrätt
0
%
Jordbruksboende
0
%
Källa: Orvesto Konsument, helår 2023

Räckvidd:

0
16-19 år
 
34%
20-29 år
 
76%
30-39 år
 
49%
40-49 år
 
64%
50-59 år
 
90%
60-69 år
 
92%
70-80 år
 
95%

Display, native & printannonsering

Digitala annonser

Mätbarhet
En digital annons ger dig möjlighet att välja ut och nå just din målgrupp med ditt budskap. Resultatet är lätt att mäta och vad som bör mätas avgörs av vilka mål du har med din annonsering. Nyhetsmedierna har blivit än mer effektiva kanaler under Covid -19 tack vare påskyndad digitalisering. Våra annonslösningar innefattar allt från artiklar, native till Some och videoformat. Få koll på våra olika digitala lösningar och priser i Priser och Format nedan.

Printformat 

Driver flest konverteringar
Annonser i nyhetstidningar har visats sig vara det effektivaste annonsformatet mot rätt målgrupp. Det är kanske inte konstigt eftersom vi med en tidning i handen inte blir distraherade av rörliga element. Dessutom är läsare av nyhetsmedia en köpstark målgrupp i sig. Få koll på hur våra olika printlösningar ser ut och se priser i Format och Priser nedan.
Ladda ned format och priser
Ladda ned modulkarta som pdf
Stående kvartsida
Liggande halvsida
Liggande åttondel
Native
Panorma mega
Helsida mobil
Panorama mobil
Mobil mega
Liggande kvartsida
Liggande åttondel

Medierådgivning och kampanjmål

Ni kontaktar en av våra erfarna medierådgivare och bokar ett uppstartsmöte. Under mötet kommer ni överens om vilket kampanjmål ni vill satsa på.

Målgruppen och var de finns

Att rikta sig mot rätt målgrupp på rätt sätt är en konst. Tillsammans tar vi fram den bästa strategin för att nå ut.

Startdatum och budgetöversikt

I detta stadiet sätter vi ett startdatum för när era annonser / kampanjer ska rullas ut. Vi diskuterar budget och kommer med rekommendationer för lösningen som passar bäst. 

Skräddarsydda kampanjer

När målgruppen är identifierad tar vi tillsammans fram annonsmaterial. Vi erbjuder flera smarta sätt att nå ut till potentiella kunder. Som er mediepartner ser vi till att hitta den bästa lösningen för ert företag.

Finslipning, lansering och resultat

Innan det är dags att gå live, granskar vi och finslipar detaljer. När vi är live analyserar vi kampanjerna efter en tid och optimerar dem för att försäkra en hög konverteringsgrad!

Vi är Lerums Tidning

Dina lokala medierådgivare

lerums-tidningmedieradgivaremolndals-posten
Åsa Malmer
Medierådgivare/Försäljning
0739-61 46 06
asa.malmer@stampen.com
alingsas-tidningalingsaskurirendigital-strateglerums-tidning
Johan Eriksson
Digital strateg
0704977596
johan.eriksson@stampen.com
lerums-tidningmedieradgivaremedieradgivare-forsaljning
Nina Olsson
Medierådgivare/Försäljning
0701482366
nina.olsson@stampen.com
lerums-tidningmedieradgivaremedieradgivare-forsaljning
Niclas Nicander
Medierådgivare/Försäljning
0708612194
niclas.nicander@stampen.com
alingsas-tidningalingsaskurirenforsaljningchefgoteborgs-postenkey-account-managerlerums-tidningmolndals-postenpartille-tidningstampen-media
Fredrik Oredsson
Försäljningschef
0322-668314
fredrik.oredsson@stampen.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram