Stampen Media stor Vit logga
Vi välkomnar Mark-Posten till Stampen Medias portfölj. I Mark-Posten kan du som lokalföretagare annonsera och synas i en trovärdig miljö, med hela Västra Götaland inom räckhåll. 
- Din ambition är vår drivkraft

Stampen / Titlar / Mark-Posten

Mark-Posten - Mer än lokal synlighet

Via Stampen Media kan du nå hela västra Götaland och alla som läser våra titlar online på riksnivå.
Mark-Posten tar ansvar för journalistiken och har givetvis egen ansvarig utgivare. Mark-posten är en del av Stampen Medias stora familj av tidningar längs västkusten.

Mark-Posten ges ut som e-tidning på lördagar. Detta skapar fina möjligheter för lokala företag att annonsera digitalt. Vill du nå bredare gör du det med hjälp av våra syskontitlar.
Våra tjänster
Skapa en kampanjplan
Lästips!

GUIDE

Skapa en kampanjplan

Sammarbeta med en rådgivare – så här går det till
Hämta guiden

Annonsera i Mark-Posten

Så här når vi din målgrupp

Mark-Posten ges ut i digital utgåva på nyhetssajten samt som digital tidning en gång per vecka.  En helt ny marknad öppnar sig för dig som vill annonsera lokalt i Mark.
Även om det är många som läser GP i Marks kommun är det dock enklare för lokala företag att synas i lokaltidningen. Givetvis känns det som en självklarhet men det gäller ändå att tänka till och se över sin annonsstrategi.
Det finns en hel del olika annonser du kan välja mellan och det kan vara svårt att veta vart du skall börja och hur du skall gå tillväga. Vi har därför tagit fram en guide med 7 hjälpsamma steg mot en framgångsrik annonskampanj.

Kampanjguide inför annonsering på stampen
Lästips!

GUIDE

Din fullständiga kampanjguide

Papperstidning, nyhetssajt eller sociala medier – vilka kanaler ska du prioritera?
Hämta guiden

Medierådgivning

Mer än träffsäker lokal annonsering

Via Stampen Media kan du nå hela Västra Götaland och alla som läser våra tidningar online på riksnivå.
Mark-Posten har börjat sin rekrytering. Än så länge har operationerna inte startas igång. Vill du vara bland de första att annonser i Mark-Posten? Vänligen lämna en intresseanmälan nedan!

Jämför köpkraften i Västra Götaland

1.307.000 läsare - varje vecka

Det är en siffra vi är mer än stolta över att kunna erbjuda dig som söker nå en bredare målgrupp över ett större geografiskt område.
Vill du nå ut över kommungränserna med din annonsering har du kommit rätt. Vi tar fram en strategi för din annonssatsning. Jämför köpkraften över ett brett spektrum av målgrupper i Västra Götaland. 
Jämför köpkraften

Skapa och boka din annons själv

Självserviceverktyg

I verktyget Annonsstudio kan du snabbt och smidigt skapa din företagsannons. Välj de datum du vill att annonsen ska synas under, sedan storlek och design. Inom ett par minuter kan du granska din färdiga annons. Tveka inte att kontakta en medierådgivare om du önskar få hjälp eller tips för ökad synlighet.

För dig som bokar annonser för kyrkornas predikoturer, Evenemangssaktuellt eller Föreningsaktuellt gör ni även det via vår smidiga annonssudio.
Till Annonsstudio

Oöverträffad räckvidd med mixade annonser

Digital annonsering i en trovärdig miljö

Snappa upp din målgrupp genom en mix av annonsering i våra tidningsutgåvor och digital annonsering som rörlig annonsering, annonsering i sociala medier och mer.
Kontakta våra proffs inom digital marknadsföring om du vill ta steget ut i den digitala sfären fast ändå ha kvar benen på fast mark med tryckta tidningsannonser. Tillsammans kan vi uppnå mycket!

Fördelning:

Villa/Radhus
0
%
Hyreslägenhet
0
%
Bostadsrätt
0
%
Jordbruksboende
0
%
Källa: Orvesto konsument T1 2022

Räckvidd:

0
16-19 år
 
8%
20-29 år
 
11%
30-39 år
 
14%
40-49 år
 
19%
50-59 år
 
21%
60-69 år
 
15%
70-80 år
 
13%

Display, native & printannonsering

Digitala annonser

Mätbarhet
En digital annons ger dig möjlighet att välja ut och nå just din målgrupp med ditt budskap. Resultatet är lätt att mäta och vad som bör mätas avgörs av vilka mål du har med din annonsering. Nyhetsmedierna har blivit än mer effektiva kanaler under Covid -19 tack vare påskyndad digitalisering. Våra annonslösningar innefattar allt från artiklar, native till Some och videoformat. Få koll på våra olika digitala lösningar och priser i Priser och Format nedan.

Printformat 

Driver flest konverteringar
Annonser i nyhetstidningar har visats sig vara det effektivaste annonsformatet mot rätt målgrupp. Det är kanske inte konstigt eftersom vi med en tidning i handen inte blir distraherade av rörliga element. Dessutom är läsare av nyhetsmedia en köpstark målgrupp i sig. Få koll på hur våra olika printlösningar ser ut och se priser i Format och Priser nedan.
Ladda ned format och priser
Ladda ned modulkarta som pdf
Stående kvartsida
Liggande halvsida
Liggande åttondel
Native
Panorma mega
Helsida mobil
Panorama mobil
Mobil mega
Liggande kvartsida
Liggande åttondel

Medierådgivning och kampanjmål

Ni kontaktar en av våra erfarna medierådgivare och bokar ett uppstartsmöte. Under mötet kommer ni överens om vilket kampanjmål ni vill satsa på.

Målgruppen och var de finns

Att rikta sig mot rätt målgrupp på rätt sätt är en konst. Tillsammans tar vi fram den bästa strategin för att nå ut.

Startdatum och budgetöversikt

I detta stadiet sätter vi ett startdatum för när era annonser / kampanjer ska rullas ut. Vi diskuterar budget och kommer med rekommendationer för lösningen som passar bäst. 

Skräddarsydda kampanjer

När målgruppen är identifierad tar vi tillsammans fram annonsmaterial. Vi erbjuder flera smarta sätt att nå ut till potentiella kunder. Som er mediepartner ser vi till att hitta den bästa lösningen för ert företag.

Finslipning, lansering och resultat

Innan det är dags att gå live, granskar vi och finslipar detaljer. När vi är live analyserar vi kampanjerna efter en tid och optimerar dem för att försäkra en hög konverteringsgrad!

Vi är Bohusläningen

Dina lokala medierådgivare

mark-postenmolndals-posten
Fredrik Ljungqvist
Medierådgivare/Försäljning
0768-72 31 80
fredrik.ljungqvist@stampen.com
digital-strateggoteborgs-postenharryda-postenmark-postenmolndals-postenpartille-tidning
Rebecka Berlin
Digital strateg
0733-39 06 90
rebecka.berlin@stampen.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram