Stampen Media stor Vit logga
Vi vill göra skillnad för det lokala näringslivet - för att det lokala näringslivet är det som hjälper oss fokusera på äkta journalistik för våra invånare i Mölndal. Med en annons i Mölndalsposten ökar du inte bara ditt företags synlighet, du bidrar även till att vi berätta om Mölndal och händelserna som står i centrum.

- din ambition är vår drivkraft
Stampen / Titlar / Mölndals-Posten

Mölndals-Posten - din heltäckande mediepartner

Vi är fullservicebyrån som erbjuder strategiska kommunikationsplaner, webbproduktion, printannonsering och expertkunskap inom digital annonsering. Ta chansen och sprid ditt varumärkes budskap med en räckvidd få överträffar.
Ta chansen och läs om våra medarbetares spetskompetenser och varför vi är det självklara valet om du vill att ditt lokala företag ska ta klivet utanför kommunens gränser.
Våra tjänster
Skapa en kampanjplan
Lästips!

GUIDE

Skapa en kampanjplan

Sammarbeta med en rådgivare – så här går det till
Hämta guiden

Annonsera i Mölndals-Posten

Så här når vi din målgrupp

Vi är fullservicebyrån som erbjuder strategiska kommunikationsplaner, webbproduktion, printannonsering och expertkunskap inom digital annonsering. Ta chansen och sprid ditt varumärkes budskap med en räckvidd få överträffar.
Ta chansen och läs om våra medarbetares spetskompetenser och varför vi är det självklara valet om du vill att ditt lokala företag ska ta klivet utanför kommunens gränser.

Räckvidd:

Total räckvidd
0%
Läsare
0
Källa: Orvesto Konsument, helår 2023. Avser ett införande i print och en daglig aktivitet i de digitala kanalerna.
Kampanjguide inför annonsering på stampen
Lästips!

GUIDE

Din fullständiga kampanjguide

Papperstidning, nyhetssajt eller sociala medier – vilka kanaler ska du prioritera?
Hämta guiden

Medierådgivning

Strategisk kommunikation ger resultat

Via noggranna konkurrentanalyser, målgruppsanalyser, och en behovsanalys av ditt företag skapar vi en unik kommunikationsmodell för ditt varumärke
Vi har samlat in statistik i flera år om våra läsare vi har, vilken målgrupp i mölndal som har köpkraft och vart, hur och när vi kan nå dem för bästa konverteringsgrad. Kontakta en medierådgivare idag och starta upp nästa mål för ditt företag.

Våra kunder

Tack för ert förtroende!

Mölndalsposten hade inte varit den tidningen den är idag utan lokala företagare som använt våra plattform för annonsering. Tavk vare er kan vi förtsätta göra det vi gör: skapa trovärdig journalistik i ett fritt samhälle. 

Jämför  köpkraften

Möldalsposten är ingen småspelare

Vi är den del av Stampen Media AB. Det ger dig möjlighet att annonsera i en, flera eller alla våra syskontitlar. Vissa av tidningstitlarna passar ditt företag bättre än andra beroende på vilken målgrupp du vill nå. Vi rekommenderar att du jämför köpkraften i Västra Sverige!
Jämför köpkraften

Skapa och boka din annons själv

Självserviceverktyg

I verktyget Annonsstudio kan du snabbt och smidigt skapa din företagsannons. Välj de datum du vill att annonsen ska synas under, sedan storlek och design. Inom ett par minuter kan du granska din färdiga annons. Tveka inte att kontakta en medierådgivare om du önskar få hjälp eller tips för ökad synlighet.

För dig som bokar annonser för kyrkornas predikoturer, Evenemangssaktuellt eller Föreningsaktuellt gör ni även det via vår smidiga annonssudio.
Till Annonsstudio

Annonsera både i print och digitalt

Mixa annonser i olika kanaler för bästa räckvidd

Annonser i fler kanaler ökar din synlighet och det kan leda till ökad ranking i Google Search.
Ju mer ditt varumärke syns uppmärksammas i social medier börjar Google se din hemsida som en auktoritet bland liknande hemsidor som erbjuder produkter inom ditt affärsområde. Om du är intresserad av att lära dig mer om Googles algoritmer och Rank Tracker© läs om Sökoptimering för ökad synlighet (internlänk).

Fördelning:

Villa/Radhus
0
%
Hyreslägenhet
0
%
Bostadsrätt
0
%
Jordbruksboende
0
%
Källa: Orvesto Konsument, helår 2023

Räckvidd:

0
16-19 år
 
19%
20-29 år
 
16%
30-39 år
 
20%
40-49 år
 
28%
50-59 år
 
56%
60-69 år
 
52%
70-80 år
 
57%

Display, native & printannonsering

Digitala annonser

Mätbarhet
En digital annons ger dig möjlighet att välja ut och nå just din målgrupp med ditt budskap. Resultatet är lätt att mäta och vad som bör mätas avgörs av vilka mål du har med din annonsering. Nyhetsmedierna har blivit än mer effektiva kanaler under Covid -19 tack vare påskyndad digitalisering. Våra annonslösningar innefattar allt från artiklar, native till Some och videoformat. Få koll på våra olika digitala lösningar och priser i Priser och Format nedan.

Printformat 

Driver flest konverteringar
Annonser i nyhetstidningar har visats sig vara det effektivaste annonsformatet mot rätt målgrupp. Det är kanske inte konstigt eftersom vi med en tidning i handen inte blir distraherade av rörliga element. Dessutom är läsare av nyhetsmedia en köpstark målgrupp i sig. Få koll på hur våra olika printlösningar ser ut och se priser i Format och Priser nedan.
Ladda ned format och priser
Ladda ned modulkarta som pdf
Stående kvartsida
Liggande halvsida
Liggande åttondel
Native
Panorma mega
Helsida mobil
Panorama mobil
Mobil mega
Liggande kvartsida
Liggande åttondel

Medierådgivning och kampanjmål

Ni kontaktar en av våra erfarna medierådgivare och bokar ett uppstartsmöte. Under mötet kommer ni överens om vilket kampanjmål ni vill satsa på.

Målgruppen och var de finns

Att rikta sig mot rätt målgrupp på rätt sätt är en konst. Tillsammans tar vi fram den bästa strategin för att nå ut.

Startdatum och budgetöversikt

I detta stadiet sätter vi ett startdatum för när era annonser / kampanjer ska rullas ut. Vi diskuterar budget och kommer med rekommendationer för lösningen som passar bäst. 

Skräddarsydda kampanjer

När målgruppen är identifierad tar vi tillsammans fram annonsmaterial. Vi erbjuder flera smarta sätt att nå ut till potentiella kunder. Som er mediepartner ser vi till att hitta den bästa lösningen för ert företag.

Finslipning, lansering och resultat

Innan det är dags att gå live, granskar vi och finslipar detaljer. När vi är live analyserar vi kampanjerna efter en tid och optimerar dem för att försäkra en hög konverteringsgrad!

Vi är Mölndals-Posten

Dina lokala medierådgivare

lerums-tidningmedieradgivaremolndals-posten
Åsa Malmer
Medierådgivare/Försäljning
0739-61 46 06
asa.malmer@stampen.com
goteborgs-postenharryda-postenmedieradgivaremedieradgivare-forsaljningmolndals-postenpartille-tidning
Albert Martin
Medierådgivare/Försäljning
0709-85 72 98
albert.martin@gp.se
goteborgs-postenmedieradgivaremedieradgivare-forsaljningmolndals-postenpartille-tidning
David Lindstrand
Medierådgivare/Försäljning
0734-40 82 12
david.lindstrand@gp.se
mark-postenmolndals-posten
Fredrik Ljungqvist
Medierådgivare/Försäljning
0768-72 31 80
fredrik.ljungqvist@stampen.com
digital-strateggoteborgs-postenharryda-postenmark-postenmolndals-postenpartille-tidning
Rebecka Berlin
Digital strateg
0733-39 06 90
rebecka.berlin@stampen.com
alingsas-tidningalingsaskurirenforsaljningchefgoteborgs-postenkey-account-managerlerums-tidningmolndals-postenpartille-tidningstampen-media
Fredrik Oredsson
Försäljningschef
0322-668314
fredrik.oredsson@stampen.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram