Stampen Media stor Vit logga
Annons Partille Tidning
Partille Tidning är ett bevis för medielandskapet har gått in i en nya era. Du kan läsa tidningen på vår nyhetssajt eller som e-tidning. För dig som annonsör gäller digital annonsering med mätbara resultat i realtid - med kraftig köpkraft.
Stampen / Titlar / Partille Tidning

Partille Tidning - din heltäckande mediepartner

Som mediepartner erbjuder vi ditt företag fullservice inom digital annonsering, strategisk marknadsföring och mycket mer. Via Stampen Media och våra systertitlar kan du givetvis även annonsera i print. Oavsett vad ditt företag är i behov av kan vi hitta en lösning. Våra erfarna medierådgivare guidar dig, tar vara på dina idéer och ser till att du får en kommunikationsmodell som är varumärkesunik.
Våra tjänster
Skapa en kampanjplan
Lästips!

GUIDE

Skapa en kampanjplan

Sammarbeta med en rådgivare – så här går det till
Hämta guiden

Annonsera i Partille Tidning

Så här når vi din målgrupp

Fördelen med digital marknadsföring är möjligheten att vi kan ta reda på exakt vart du bäst når ut till din målgrupp.
Effekten av din annonsering baseras på flera parametrar. Vi utgår från kundresan som oftast betyder ett klick på på din annons som leder fram till din hemsida där konverteringar är målet. Det innebär att vi ser över din hemsida så att den är användarvänlig och att det är enkelt att göra eventuella köp eller hitta korrekt information. Vi tar fram en grundlig digital strategi för att du ska få det mesta av din budget. Kontakta en av våra medierådigvare och vi tar dig närmare ditt företagsmål.

Räckvidd:

Läsare
0
Källa: Orvesto Konsument Helår 2022. Avser en daglig läsning av e-tidningen.
Kampanjguide inför annonsering på stampen
Lästips!

GUIDE

Din fullständiga kampanjguide

Papperstidning, nyhetssajt eller sociala medier – vilka kanaler ska du prioritera?
Hämta guiden

Medierådgivning

Strategisk datadriven digital marknadsföring

Genom att analysera data, göra konkurrentanalyser, se över rankningar på Google m.m tar vi fram ett förslag på en digital strategi som sträcker sig över olika kanaler.
Vare sig du vill synas på Snapchat, Youtube, Google eller Facebook, finns det en specialist för just dina ändamål. Med vår nätverksannonsering ökar räckvidden för dina digitala annonser. Du kan välja att nå specifika målgrupper och geografiska områden. Till exempel kvinnor runt 30-50 år boendes i Partille och Lerums kommun.
Samla ihop dina idéer och ta kontakt så startar vi igång processen så fort du vill.

Våra kunder

Tack för ert förtroende!

Vi tackar alla kunder genom åren. När vi tyvärr försvann från kartan uppstod ett tomrum. Men nu är vi tillbaka med full kraft och vi hoppas ni vill samarbeta med oss igen. Vi tror att en lokal förankring skapar de bästa förhållandet mellan samarbetspartners.

Jämför köpkraften i Västsverige

Annonsering i Print - Vi löser det

Stampen Media hjälpte fick Partille Tidning att återuppstå erbjuder en räckvidd i Västra Sverige som överträffar alla andra medier.
Vi vet att prinannonsering är en viktig del för alla företag. Vi kan alltid ordna annonsering i print riktade mot boende i Partille via våra systertitlar. Om du vill maxa din synlighet finns hela Västra Götaland och dess köpkraft några klick bort! Jämför köpkraften i olika de olika kommunerna och välj vilken målgrupp du vill nå, hur du vill nå dem och vart.

Jämför köpkraften

Skapa och boka din annons själv

Självserviceverktyg

I verktyget Annonsstudio kan du snabbt och smidigt skapa din företagsannons. Välj de datum du vill att annonsen ska synas under, sedan storlek och design. Inom ett par minuter kan du granska din färdiga annons. Tveka inte att kontakta en medierådgivare om du önskar få hjälp eller tips för ökad synlighet.

För dig som bokar annonser för kyrkornas predikoturer, Evenemangssaktuellt eller Föreningsaktuellt gör ni även det via vår smidiga annonssudio.
Till Annonsstudio

Annonsering med mixade annonser

Helheten är viktig för lyckade annonser

Digitala annonsformat som Native annonsering, Displayannonser,  videoannonsering, annonsering i SoME-kanaler och klassiska reklamkampanjer för bästa resultat.
Kontakta Stampens specialister inom digital marknadsföring och ditt varumärke kommer att uppmärksammas.

Fördelning:

Villa/Radhus
0
%
Hyreslägenhet
0
%
Bostadsrätt
0
%
Jordbruksboende
0
%
Källa: Orvesto Konsument, helår 2021

Räckvidd:

0
16-19 år
 
6800st
20-29 år
 
3400st
30-39 år
 
6290st
40-49 år
 
9180st
50-59 år
 
9350st
60-69 år
 
8840st
70-80 år
 
11390st

Display, native & printannonsering

Digitala annonser

Mätbarhet
En digital annons ger dig möjlighet att välja ut och nå just din målgrupp med ditt budskap. Resultatet är lätt att mäta och vad som bör mätas avgörs av vilka mål du har med din annonsering. Nyhetsmedierna har blivit än mer effektiva kanaler under Covid -19 tack vare påskyndad digitalisering. Våra annonslösningar innefattar allt från artiklar, native till Some och videoformat. Få koll på våra olika digitala lösningar och priser i Priser och Format nedan.

Printformat 

Driver flest konverteringar
Annonser i nyhetstidningar har visats sig vara det effektivaste annonsformatet mot rätt målgrupp. Det är kanske inte konstigt eftersom vi med en tidning i handen inte blir distraherade av rörliga element. Dessutom är läsare av nyhetsmedia en köpstark målgrupp i sig. Få koll på hur våra olika printlösningar ser ut och se priser i Format och Priser nedan.
Ladda ned format och priser
Ladda ned modulkarta som pdf
Stående kvartsida
Liggande halvsida
Liggande åttondel
Native
Panorma mega
Helsida mobil
Panorama mobil
Mobil mega
Liggande kvartsida
Liggande åttondel

Medierådgivning och kampanjmål

Ni kontaktar en av våra erfarna medierådgivare och bokar ett uppstartsmöte. Under mötet kommer ni överens om vilket kampanjmål ni vill satsa på.

Målgruppen och var de finns

Att rikta sig mot rätt målgrupp på rätt sätt är en konst. Tillsammans tar vi fram den bästa strategin för att nå ut.

Startdatum och budgetöversikt

I detta stadiet sätter vi ett startdatum för när era annonser / kampanjer ska rullas ut. Vi diskuterar budget och kommer med rekommendationer för lösningen som passar bäst. 

Skräddarsydda kampanjer

När målgruppen är identifierad tar vi tillsammans fram annonsmaterial. Vi erbjuder flera smarta sätt att nå ut till potentiella kunder. Som er mediepartner ser vi till att hitta den bästa lösningen för ert företag.

Finslipning, lansering och resultat

Innan det är dags att gå live, granskar vi och finslipar detaljer. När vi är live analyserar vi kampanjerna efter en tid och optimerar dem för att försäkra en hög konverteringsgrad!

Vi är Partille Tidning

Dina lokala medierådgivare

Medierådgivare
 • Alla
 • Hallands Nyheter (8)
 • Bohusläningen (6)
 • Mölndals-Posten (6)
 • Göteborgs-posten (5)
 • Lerums Tidning (5)
 • ST-tidningen (5)
 • Strömstads Tidning (5)
 • Alingsås Tidning (4)
 • alingsåskuriren (4)
 • Kungsbacka-Posten (4)
 • Partille Tidning (4)
 • Hallandsposten (2)
 • ttela (2)
goteborgs-postenharryda-postenmedieradgivaremedieradgivare-forsaljningmolndals-postenpartille-tidning
Albert Martin
Medierådgivare/Försäljning
0709-85 72 98
albert.martin@gp.se
goteborgs-postenmedieradgivaremedieradgivare-forsaljningmolndals-postenpartille-tidning
David Lindstrand
Medierådgivare/Försäljning
0734-40 82 12
david.lindstrand@gp.se
digital-strateggoteborgs-postenharryda-postenmark-postenmolndals-postenpartille-tidning
Rebecka Berlin
Digital strateg
0733-39 06 90
rebecka.berlin@stampen.com
alingsas-tidningalingsaskurirenforsaljningchefgoteborgs-postenlerums-tidningmolndals-postenpartille-tidningstampen-media
Fredrik Oredsson
Försäljningschef
0322-668314
fredrik.oredsson@stampen.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram