ST-tidningen har lång erfarenhet att hjälpa företagare i Stenungsund, Tjörn och på Orust nå ut med sina fföretagkommunikation. Som en del av Stampen Media erbjuder vi även en räckvidd utöver det vanliga

-din ambition är vår drivkraft

Annonser

Våra grafiska formgivare skapar annonsmaterial efter er önskan. Både för tidningar och olika digitala kanaler.

Strategisk marknadsföring

Tillsammans tar vi fram en marknadsföringsstrategi för hur ni vill kommunicera ert företagsbudskap.

Webb

Vi bygger webbsidor, e-handel och kan hjälpa till med mer avancerade integrationer.

Video- och ljud

Vi hjälper er skapa reklamfilmer för sociala medier, lokal radioreklam, men även ta till oss dina unika idéer.
Stampen / Titlar / ST-tidningen

ST-tidningen - din heltäckande mediepartner

Att annonsera i ST-tidningen är både enkelt och träffsäkert. Vare sig du söker att annonsera lokalt eller lägga extra krut på din marknadsföring, finns vår marknadsavdelning enbart några gator ifrån ditt kontor.
Vårt team av lokala rådgivare och säljare känner vår fin stad och vet att konkurrensen kan vara tuff. Se oss som tillgången som hjälper dig med annonsering i print, digital marknadsföring med mätbara resultat i kombinationen med en kommunikationsstrategi baserad på aktuell statistik över målgrupper och räckvidd.

Låt oss mötas över en kopp kaffe och klura ut vilken strategi som passar ditt företagsmål bäst!
Våra tjänster
Från första kontakt till analys Så här fungerar samarbetet med oss när vi skapar annonser En guide som förklarar hur sammarbetet tillsammans med dig som kund fungerar. Från första kontakt, arbetet mot färdig annonss till analys av din annons. Ladda ner

Annonsera i ST-tidningen

Så här når vi din målgrupp

Vi tar fram en utstakad strategi med underlag från din kännedom om målgruppen samt från vår egna statistik. Varje år finner vi nya insikter genom att kombinera datainsamling och kundundersökningar.
Vi börjar med budget för projektet och sedan väljer vi ut de tjänster bäst lämpade för din företagsmodell. En stol del av våra läsare finns i våra digitala nyhetskanaler. Baserat på var din målgrupp helst konsumerar information kan vi enklare skapa träffsäkra annonser.

Redo för en större satsning? Inga problem. Via vårt moderhus Stampen Media AB och dess 13 stycken systertitlar kombinerat med en fullskalig mediebyrå - har vi en räckvidd få kan konkurrera med.

Räckvidd:

Total räckvidd
0%
Läsare
0
Källa: Orvesto Konsument, helår 2021. Avser ett införande i print och en veckas aktivitet i de digitala kanalerna.
Det finns en hel del olika annonser du kan välja mellan och det kan vara svårt att veta vart du skall börja och hur du skall gå tillväga. Vi har därför tagit fram en guide med 7 hjälpsamma steg mot en framgångsrik annonskampanj.
Ladda ned guiden
7 steg till en framgångsrik kampanj i nyhetsmedia

Medierådgivning

Strategisk marknadsföring är A & O

Med strategisk marknadsföring, målgruppsanalyser och dina personliga insikter skräddarsyr vi en kommunikationsmodell med fokus på en ultimat konverteringsgrad och ROI.
Vi börjar med ett uppstartsmöte för att lära oss om ditt företag och dess vision om framtiden. När insikten landat skapar vi en unik kommunikationsmodell. Oavsett om insikten landat i målgruppsstyrd annonsering, annonsering i våra nyhetskanaler, traditionella reklamkampanjer eller att producera en ny hemsida för ditt företag, vandrar vi sida vid sida.

Våra kunder

Tack för ert förtroende!

Vi är stolta över våra samarbeten och våra kunder som valt att arbeta med oss. Vi tror starkt på god kommunikation mellan alla parter. På så vis hjälper vi varandra att växa och bli bättre på det vi gör.

Jämför grannarnas köpkraft

Maximera din synlighet i Bohuslän

ST-tidningen ger dig möjligheten att nå 28.000 personer via våra tidning i print och på webben. Väljer du att fokusera på hela Bohuslän då ökar köpkraften och ditt företags möjligheter att nåt ut till fler personer. Tar chansen och jämför köpkraften i Bohuslän och hela Västra Götaland. Du kanske är nöjd med att vara en lokal spelare, men toppligan ligger runt hörnet.
Jämför köpkraften

Skapa och boka din annons själv

Självserviceverktyg

I verktyget Annonsstudio kan du snabbt och smidigt skapa din företagsannons. Välj de datum du vill att annonsen ska synas under, sedan storlek och design. Inom ett par minuter kan du granska din färdiga annons. Tveka inte att kontakta en medierådgivare om du önskar få hjälp eller tips för ökad synlighet.

För dig som bokar annonser för kyrkornas predikoturer, Evenemangssaktuellt eller Föreningsaktuellt gör ni även det via vår smidiga annonssudio.
Till Annonsstudio

Maxa din räckvidd för ökad försäljning

ST-Tidningen - en del av Stampen Media

Annonsera i ST Tidningen om du vet ungefär vilket resultat du kan förvänta dig om du mixar annonser i print samt i ST-Tidningens digitala kanaler.
Vill du ta dig an konkurrensen och bygga ditt varumärke får du via oss du hela Stampen Medias kraft och räckvidd. Kontakta din lokala medierådgivare för guidning, tips och förslag för var du bör synas och när.

Fördelning:

Villa/Radhus
0
%
Hyreslägenhet
0
%
Bostadsrätt
0
%
Jordbruksboende
0
%
Källa: Orvesto Konsument, helår 2021

Räckvidd:

0
16-19 år
 
10%
20-29 år
 
20%
30-39 år
 
31%
40-49 år
 
43%
50-59 år
 
57%
60-69 år
 
60%
70-80 år
 
67%

Medierådgivning och kampanjmål

Ni kontaktar en av våra erfarna medierådgivare och bokar ett uppstartsmöte. Under mötet kommer ni överens om vilket kampanjmål ni vill satsa på.

Målgruppen och var de finns

Att rikta sig mot rätt målgrupp på rätt sätt är en konst. Tillsammans tar vi fram den bästa strategin för att nå ut.

Startdatum och budgetöversikt

I detta stadiet sätter vi ett startdatum för när era annonser / kampanjer ska rullas ut. Vi diskuterar budget och kommer med rekommendationer för lösningen som passar bäst. 

Skräddarsydda kampanjer

När målgruppen är identifierad tar vi tillsammans fram annonsmaterial. Vi erbjuder flera smarta sätt att nå ut till potentiella kunder. Som er mediepartner ser vi till att hitta den bästa lösningen för ert företag.

Finslipning, lansering och resultat

Innan det är dags att gå live, granskar vi och finslipar detaljer. När vi är live analyserar vi kampanjerna efter en tid och optimerar dem för att försäkra en hög konverteringsgrad!

Display & printannonsering

Digitala annonser = mätbarhet och ROI

När du mixar olika format kommer du inte bara nå ut till en bredare målgrupp – dina annonseringsval kommer även att boosta den totala effekten av dina marknadsinvesteringar. Stampen erbjuder en unik möjlighet att ta del av kundresan från strategi till utvärdering och optimering, sedan vidare mot nya mål.
Format och priser
(Öppnar ocast i ett nytt fönster)
Helsida
Panorama
Panorama mega
Mega
Artikel
Hel rink
Åttondel
Halvsida
Kvartsdel
Rink
Kvartsida
Modul
Kvartsida
Kvartsida
Åttondel

Printformat

Det är få reklamformat som klarat sig genom århundraden. Printannonsering i tidningar är ett av dem. Print i tidningar har visats få tre gånger så hög uppmärksamhet jämfört med digital annonsering. Det är inte konstigt eftersom när vi sitter med en tidning i handen blir vi inte distraherade av rörliga element. Väl inne på nätet bombarderas vi med information och den är ofta svår att sålla bort ibland.
Se våra format och priser
(Öppnar ocast i ett nytt fönster)

Vi är ST-tidningen

Dina lokala medierådgivare

Medierådgivare
 • Alla
 • Göteborgs-posten (11)
 • Hallandsposten (11)
 • Hallands Nyheter (10)
 • Mölndals-Posten (8)
 • Partille Tidning (8)
 • Alingsås Tidning (7)
 • Bohusläningen (7)
 • Nya Varbergsposten (7)
 • alingsåskuriren (6)
 • Kungsbacka-Posten (6)
 • ST-tidningen (6)
 • Strömstads Tidning (5)
 • ttela (5)
 • Lerums Tidning (4)
bohuslaningendigital-strategkungalvs-postenst-tidningenstromstads-tidning
Frida Baldvinsdottir
Digital strateg
0702980137
frida.baldvinsdottir@stampen.com
medieradgivarest-tidningen
Helena Broberg
Medierådgivare
0739614615
helena.broberg@sttidningen.se
medieradgivarest-tidningen
Fredrik Bergvall
Medierådgivare
0739614617
fredrik.bergvall@sttidningen.se
bohuslaningenkungalvs-postenmedieradgivarest-tidningenstromstads-tidning
Annelie Kölbel
Medierådgivare
073-1433874
annelie.kolbel@stampen.com
bohuslaningenkungalvs-postenmedieradgivarest-tidningenstromstads-tidning
Lena Karlsson
Medierådgivare och teamleader
070-6879166
lena.karlsson@stampen.com
bohuslaningenforsaljningchefkungalvs-postenst-tidningenstromstads-tidning
Terese Dewill
Försäljningschef
073-58 33 798
terese.dewill@stampen.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram