Strömstads Tidning är lokaltidningen vars journalister inte räds ta sig an orättvisor. De älskar givetvis, precis som oss andra, även glädjespridande nyheter. Varje tisdag, torsdag och lördag slår 15ooo läsare upp vår tidning. Annonsera i Strömstads Tidning och öka din synlighet. 

- din ambition är vår drivkraft

Annonser

Våra grafiska formgivare skapar annonsmaterial efter er önskan. Både för tidningar och olika digitala kanaler.

Strategisk marknadsföring

Tillsammans tar vi fram en marknadsföringsstrategi för hur ni vill kommunicera ert företagsbudskap.

Webb

Vi bygger webbsidor, e-handel och kan hjälpa till med mer avancerade integrationer.

Video- och ljud

Vi hjälper er skapa reklamfilmer för sociala medier, lokal radioreklam, men även ta till oss dina unika idéer.
Stampen / Titlar / Strömstads Tidning

Strömstads Tidning - din heltäckande mediepartner

Efter en stor marknadsundersökning av företag visade sig att annonsering i print ger 33% i ökade konvertering. Kombinera med digital annonsering i Strömstads Tidning och du når ut till hela spektrat av våra läsares köpkraft.
Annonsering är en sak. Med en komplett marknadsföringsstrategi kan du ta din företagsvision till nästa nivå. Vårt dedikerade team av medierådgivare och marknadsförare hjälper dig som vill öka din synlighet och nå köpstarka kunder. Under våra tjänster finner du svaren på hur vi ska lyckas.
Våra tjänster
Från första kontakt till analys Så här fungerar samarbetet med oss när vi skapar annonser En guide som förklarar hur sammarbetet tillsammans med dig som kund fungerar. Från första kontakt, arbetet mot färdig annonss till analys av din annons. Ladda ner

Annonsera i Strömstads Tidning

Så här når vi din målgrupp

Via vårt moderhus Stampen Media AB samlar vi data på ålder, intressen och köpkraft. Vi samlar in mängder med data för att vi vill lära känna våra läsare i Strömstads och Tanums kommun. Dels för bättre journalistik men även för att se till att våra lokala företag fortsätter bidra till att vårt vackra norra Bohuslän besöks av turister. För med dem skapas arbetstillfällen och en växande stad.
Oavsett företag tar vi reda på vad ni vill uppnå, hur vi ska göra det, vilka ni vill nå och hur vi kan maximera effekten av er budget.
För dig som är redo att satsa stort har du hela Stampen Medias kompetens och räckvidd tillhands. Våga ta klivet mot nästa äventyr.

Räckvidd:

Total räckvidd
0%
Läsare
0
Källa: Orvesto Konsument, helår 2021. Avser ett införande i print och en veckas aktivitet i de digitala kanalerna.
Det finns en hel del olika annonser du kan välja mellan och det kan vara svårt att veta vart du skall börja och hur du skall gå tillväga. Vi har därför tagit fram en guide med 7 hjälpsamma steg mot en framgångsrik annonskampanj.
Ladda ned guiden
7 steg till en framgångsrik kampanj i nyhetsmedia

Medierådgivning

Strategisk marknadsföring är A & O

En kommunikationsmodell byggd på insikter och analys är komponenterna för en lyckad strategi. Uppföljning och optimeringar av dina kampanjens mätbara resultat ger dig en extra push förbi dina konkurrenter.
Våra medierådgivare hjälper dig välja vilka medel som bör passa ditt företag bäst. Det kan vara målgruppsstyrd annonsering, annonsering i våra nyhetskanaler, traditionella reklamkampanjer, och en uppdaterad hemsida. En kampanj är enbart så bra som kundupplevelsen på din sajt efter någon klickat på din annons.

Våra kunder

Tack för ert förtroende!

Våra lokala företag är viktiga för hela upplevelsen av Strömstads och Tanums kommun. Ni är hjärtat och själen i norra Bohuslän. Ni är en mötesplats för vänner och bekanta. Ni håller staden i rullning och vi tackar ödmjukast för att vi får samarbete med er. Tillsammans kan vi bara bli bättre.

Vill du synas i Bohuslän?

Vi har köpkraften

Strömstads Tidning tillammans med Bohusläningen har oslagbar räckvidd. Vi har även statistiken som skapar grunden för optimala kampanjlösningar.
Vi vet vilka målgrupper som spenderar mest på resor, livsmedel, hemelektronik, byggmaterial och en mängd andra produkter. Vi överträffar köpkraften i andra medier - och vi har siffrorna som bevisar det.
Jämför köpkraften

Skapa och boka din annons själv

Självserviceverktyg

I verktyget Annonsstudio kan du snabbt och smidigt skapa din företagsannons. Välj de datum du vill att annonsen ska synas under, sedan storlek och design. Inom ett par minuter kan du granska din färdiga annons. Tveka inte att kontakta en medierådgivare om du önskar få hjälp eller tips för ökad synlighet.

För dig som bokar annonser för kyrkornas predikoturer, Evenemangssaktuellt eller Föreningsaktuellt gör ni även det via vår smidiga annonssudio.
Till Annonsstudio

Maximerad räckvidd skapar affärer

Strömstads Tidning - en del av Stampen Media

Hela Västra Götaland finns inom räckhåll och våra erfarna marknadsförare vet hur ni som företag når fler kunder. Stampen Media lämnar inget till chansen.
Kontakta din lokala medierådgivare för guidning, tips och förslag för hur du bäst tar vara på Stampen Medias styrka som din mediepartner. Med kombinationen av digital annonsering, annonsering i print, och i sociala medier ökar möjligheten till försäljning markant. För vi vet vet vart din målgrupp befinner sig, och hur vi fångar deras uppmärksamhet.

Fördelning:

Villa/Radhus
0
%
Hyreslägenhet
0
%
Bostadsrätt
0
%
Jordbruksboende
0
%
Källa: Orvesto Konsument, helår 2021

Räckvidd:

0
16-19 år
 
10%
20-29 år
 
6%
30-39 år
 
21%
40-49 år
 
44%
50-59 år
 
60%
60-69 år
 
66%
70-80 år
 
85%

Display, native & printannonsering

Digitala annonser = mätbarhet och ROI

När du mixar olika format kommer du inte bara nå ut till en bredare målgrupp – dina annonseringsval kommer även att boosta den totala effekten av dina marknadsinvesteringar. Stampen erbjuder en unik möjlighet att ta del av kundresan från strategi till utvärdering och optimering, sedan vidare mot nya mål.
Format och priser
(Öppnar ocast i ett nytt fönster)
Helsida
Panorama
Panorama mega
Mega
Artikel
Hel rink
Åttondel
Halvsida
Kvartsdel
Rink
Kvartsida
Modul
Kvartsida
Kvartsida
Åttondel

Printformat

Det är få reklamformat som klarat sig genom århundraden. Printannonsering i tidningar är ett av dem. Print i tidningar har visats få tre gånger så hög uppmärksamhet jämfört med digital annonsering. Det är inte konstigt eftersom när vi sitter med en tidning i handen blir vi inte distraherade av rörliga element. Väl inne på nätet bombarderas vi med information och den är ofta svår att sålla bort ibland.
Se våra format och priser
(Öppnar ocast i ett nytt fönster)

Medierådgivning och kampanjmål

Ni kontaktar en av våra erfarna medierådgivare och bokar ett uppstartsmöte. Under mötet kommer ni överens om vilket kampanjmål ni vill satsa på.

Målgruppen och var de finns

Att rikta sig mot rätt målgrupp på rätt sätt är en konst. Tillsammans tar vi fram den bästa strategin för att nå ut.

Startdatum och budgetöversikt

I detta stadiet sätter vi ett startdatum för när era annonser / kampanjer ska rullas ut. Vi diskuterar budget och kommer med rekommendationer för lösningen som passar bäst. 

Skräddarsydda kampanjer

När målgruppen är identifierad tar vi tillsammans fram annonsmaterial. Vi erbjuder flera smarta sätt att nå ut till potentiella kunder. Som er mediepartner ser vi till att hitta den bästa lösningen för ert företag.

Finslipning, lansering och resultat

Innan det är dags att gå live, granskar vi och finslipar detaljer. När vi är live analyserar vi kampanjerna efter en tid och optimerar dem för att försäkra en hög konverteringsgrad!

Vi är Strömstads Tidning

Dina lokala medierådgivare

Medierådgivare
 • Alla
 • Göteborgs-posten (11)
 • Hallandsposten (11)
 • Hallands Nyheter (10)
 • Mölndals-Posten (8)
 • Partille Tidning (8)
 • Alingsås Tidning (7)
 • Bohusläningen (7)
 • Nya Varbergsposten (7)
 • alingsåskuriren (6)
 • Kungsbacka-Posten (6)
 • ST-tidningen (6)
 • Strömstads Tidning (5)
 • ttela (5)
 • Lerums Tidning (4)
bohuslaningendigital-strategkungalvs-postenst-tidningenstromstads-tidning
Frida Baldvinsdottir
Digital strateg
0702980137
frida.baldvinsdottir@stampen.com
medieradgivarestromstads-tidning
Peter Datek
Medierådgivare
070-9954161
peter.datek@stnb.se
bohuslaningenkungalvs-postenmedieradgivarest-tidningenstromstads-tidning
Annelie Kölbel
Medierådgivare
073-1433874
annelie.kolbel@stampen.com
bohuslaningenkungalvs-postenmedieradgivarest-tidningenstromstads-tidning
Lena Karlsson
Medierådgivare och teamleader
070-6879166
lena.karlsson@stampen.com
bohuslaningenforsaljningchefkungalvs-postenst-tidningenstromstads-tidning
Terese Dewill
Försäljningschef
073-58 33 798
terese.dewill@stampen.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram