Stampen Media stor Vit logga
Strömstads Tidning är lokaltidningen vars journalister inte räds ta sig an orättvisor. De älskar givetvis, precis som oss andra, även glädjespridande nyheter. Varje tisdag, torsdag och lördag öppnar 15ooo läsare upp vår digitala e-tidning. Annonsera i Strömstads Tidning och öka din synlighet. 

- din ambition är vår drivkraft
Stampen / Titlar / Strömstads Tidning

Strömstads Tidning - din heltäckande mediepartner

Strömstads Tidning är en helt digital tidning med e-tidning varje tisdag, torsdag och lördag och en nyhetssajt som uppdateras dygnet runt hela veckan.
Annonsering är en sak. Med en komplett marknadsföringsstrategi kan du ta din företagsvision till nästa nivå. Vårt dedikerade team av medierådgivare och marknadsförare hjälper dig som vill öka din synlighet och nå köpstarka kunder. Under våra tjänster finner du svaren på hur vi ska lyckas.
Våra tjänster
Skapa en kampanjplan
Lästips!

GUIDE

Skapa en kampanjplan

Sammarbeta med en rådgivare – så här går det till
Hämta guiden

Annonsera i Strömstads Tidning

Så här når vi din målgrupp

Via vårt moderhus Stampen Media AB samlar vi data på ålder, intressen och köpkraft. Vi samlar in mängder med data för att vi vill lära känna våra läsare i Strömstads och Tanums kommun. Dels för bättre journalistik men även för att se till att våra lokala företag fortsätter bidra till att vårt vackra norra Bohuslän besöks av turister. För med dem skapas arbetstillfällen och en växande stad.
Oavsett företag tar vi reda på vad ni vill uppnå, hur vi ska göra det, vilka ni vill nå och hur vi kan maximera effekten av er budget.
För dig som är redo att satsa stort har du hela Stampen Medias kompetens och räckvidd tillhands. Våga ta klivet mot nästa äventyr.

Räckvidd:

Total räckvidd
0%
Läsare
0
Källa: Orvesto Konsument, helår 2022. Avser ett införande i print.
Kampanjguide inför annonsering på stampen
Lästips!

GUIDE

Din fullständiga kampanjguide

Papperstidning, nyhetssajt eller sociala medier – vilka kanaler ska du prioritera?
Hämta guiden

Medierådgivning

Strategisk marknadsföring är A & O

En kommunikationsmodell byggd på insikter och analys är komponenterna för en lyckad strategi. Uppföljning och optimeringar av dina kampanjens mätbara resultat ger dig en extra push förbi dina konkurrenter.
Våra medierådgivare hjälper dig välja vilka medel som bör passa ditt företag bäst. Det kan vara målgruppsstyrd annonsering, annonsering i våra nyhetskanaler, traditionella reklamkampanjer, och en uppdaterad hemsida. En kampanj är enbart så bra som kundupplevelsen på din sajt efter någon klickat på din annons.

Våra kunder

Tack för ert förtroende!

Våra lokala företag är viktiga för hela upplevelsen av Strömstads och Tanums kommun. Ni är hjärtat och själen i norra Bohuslän. Ni är en mötesplats för vänner och bekanta. Ni håller staden i rullning och vi tackar ödmjukast för att vi får samarbete med er. Tillsammans kan vi bara bli bättre.

Vill du synas i Bohuslän?

Vi har köpkraften

Vi har även statistiken som skapar grunden för optimala kampanjlösningar.
Vi vet vilka målgrupper som spenderar mest på resor, livsmedel, hemelektronik, byggmaterial och en mängd andra produkter. Vi överträffar köpkraften i andra medier - och vi har siffrorna som bevisar det.
Jämför köpkraften

Skapa och boka din annons själv

Självserviceverktyg

I verktyget Annonsstudio kan du snabbt och smidigt skapa din företagsannons. Välj de datum du vill att annonsen ska synas under, sedan storlek och design. Inom ett par minuter kan du granska din färdiga annons. Tveka inte att kontakta en medierådgivare om du önskar få hjälp eller tips för ökad synlighet.

För dig som bokar annonser för kyrkornas predikoturer, Evenemangssaktuellt eller Föreningsaktuellt gör ni även det via vår smidiga annonssudio.
Till Annonsstudio

Maximerad räckvidd skapar affärer

Strömstads Tidning - en del av Stampen Media

Hela Västra Götaland finns inom räckhåll och våra erfarna marknadsförare vet hur ni som företag når fler kunder. Stampen Media lämnar inget till chansen.
Kontakta din lokala medierådgivare för guidning, tips och förslag för hur du bäst tar vara på Stampen Medias styrka som din mediepartner. Med kombinationen av digital annonsering, annonsering i print, och i sociala medier ökar möjligheten till försäljning markant. För vi vet vet vart din målgrupp befinner sig, och hur vi fångar deras uppmärksamhet.

Fördelning:

Villa/Radhus
0
%
Hyreslägenhet
0
%
Bostadsrätt
0
%
Jordbruksboende
0
%
Källa: Orvesto Konsument, helår 2022

Räckvidd:

0
16-19 år
 
10%
20-29 år
 
6%
30-39 år
 
21%
40-49 år
 
44%
50-59 år
 
60%
60-69 år
 
66%
70-80 år
 
85%

Display, native & printannonsering

Digitala annonser

Mätbarhet
En digital annons ger dig möjlighet att välja ut och nå just din målgrupp med ditt budskap. Resultatet är lätt att mäta och vad som bör mätas avgörs av vilka mål du har med din annonsering. Nyhetsmedierna har blivit än mer effektiva kanaler under Covid -19 tack vare påskyndad digitalisering. Våra annonslösningar innefattar allt från artiklar, native till Some och videoformat. Få koll på våra olika digitala lösningar och priser i Priser och Format nedan.

Printformat 

Driver flest konverteringar
Annonser i nyhetstidningar har visats sig vara det effektivaste annonsformatet mot rätt målgrupp. Det är kanske inte konstigt eftersom vi med en tidning i handen inte blir distraherade av rörliga element. Dessutom är läsare av nyhetsmedia en köpstark målgrupp i sig. Få koll på hur våra olika printlösningar ser ut och se priser i Format och Priser nedan.
Ladda ned format och priser
Ladda ned modulkarta som pdf
Stående kvartsida
Liggande halvsida
Liggande åttondel
Native
Panorma mega
Helsida mobil
Panorama mobil
Mobil mega
Liggande kvartsida
Liggande åttondel

Medierådgivning och kampanjmål

Ni kontaktar en av våra erfarna medierådgivare och bokar ett uppstartsmöte. Under mötet kommer ni överens om vilket kampanjmål ni vill satsa på.

Målgruppen och var de finns

Att rikta sig mot rätt målgrupp på rätt sätt är en konst. Tillsammans tar vi fram den bästa strategin för att nå ut.

Startdatum och budgetöversikt

I detta stadiet sätter vi ett startdatum för när era annonser / kampanjer ska rullas ut. Vi diskuterar budget och kommer med rekommendationer för lösningen som passar bäst. 

Skräddarsydda kampanjer

När målgruppen är identifierad tar vi tillsammans fram annonsmaterial. Vi erbjuder flera smarta sätt att nå ut till potentiella kunder. Som er mediepartner ser vi till att hitta den bästa lösningen för ert företag.

Finslipning, lansering och resultat

Innan det är dags att gå live, granskar vi och finslipar detaljer. När vi är live analyserar vi kampanjerna efter en tid och optimerar dem för att försäkra en hög konverteringsgrad!

Vi är Strömstads Tidning

Dina lokala medierådgivare

bohuslaningendigital-strategkungalvs-postenst-tidningenstromstads-tidning
Frida Baldvinsdottir
Digital strateg
0702980137
frida.baldvinsdottir@stampen.com
bohuslaningenkungalvs-postenmedieradgivaremedieradgivare-forsaljningst-tidningenstromstads-tidning
Annelie Kölbel
Medierådgivare/Försäljning
073-1433874
annelie.kolbel@stampen.com
bohuslaningenkungalvs-postenmedieradgivaremedieradgivare-forsaljningst-tidningenstromstads-tidning
Lena Karlsson
Medierådgivare/Försäljning
070-6879166
lena.karlsson@stampen.com
bohuslaningenforsaljningchefkungalvs-postenst-tidningenstromstads-tidning
Terese Dewill
Försäljningschef
073-58 33 798
terese.dewill@stampen.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram