ttela
Företagsannonsering för Trollhättan, Lilla Edet, Vänersborg och Mellerud. Med hela Västra Götaland inom räckhåll.

- din ambition är vår drivkraft
Stampen / Titlar / ttela

ttela - din heltäckande mediepartner

Som mediepartner erbjuder vi fullservice för företag med en större vision om framtiden.
ttela är tidningen som via kvalitetsjournalistik lockar flera tusen läsare varje dag. Vill du att ditt företag ska uppmärksammas av våra läsare? Via annonsering, strategisk marknadsföring, ökad digital synlighet och skräddarsydda kampanjer, arbetar vi tillsammans för att just ditt varumärke syns. Vi finslipar och optimerar dina kampanjer efter noggranna analyser. Allt för att du ska ligga steget före dina konkurrenter.
Våra tjänster
Från första kontakt till analys  Så här fungerar samarbetet med oss när vi skapar annonser  En guide som förklarar hur sammarbetet tillsammans med dig som kund fungerar.  Från första kontakt, arbetet mot färdig annonss till analys av din annons. Ladda ner

Annonsera i ttela

Så här når vi din målgrupp

Du kan din målgrupp och vi kan hjälpa dig nå dem.
Tillsammans med våra erfarna medierådgivare tar vi gemensamt fram en strategi som passar bäst för dig. Vi går igenom din budget, det bästa digitala tjänsterna och tar fram en unik strategi för ditt företag. Boka medierådgivning med lokala förmågor eller via moderhuset Stampen Media. Du kan när som helst utöka ditt företagsbudskaps räckvidd till hela Västra Götaland och vidare.

Räckvidd:

Total räckvidd
0%
Läsare
0
Källa: Orvesto Konsument, helår 2021. Avser ett införande i print och en daglig aktivitet i de digitala kanalerna.
Det finns en hel del olika annonser du kan välja mellan och det kan vara svårt att veta vart du skall börja och hur du skall gå tillväga. Vi har därför tagit fram en guide med 7 hjälpsamma steg mot en framgångsrik annonskampanj.
Ladda ned guiden
7 steg till en framgångsrik kampanj i nyhetsmedia

Medierådgivning

Strategier som gör skillnad

För er som vill lägga extra krut på marknadsföring erbjuder vi rådgivning inom strategisk kommunikation.
Tillsammans arbetar vi fram en kommunikationsmodell skräddarsydd efter era företagsmål.
Under våra tjänster finner ni de områden inom annonsering och marknadsföring, både i tryck och digitalt, som våra rådgivare har mångårig erfarenhet av.

Våra kunder

Tack för ert förtroende!

Vi tackar alla våra kunder för många fina samarbeten genom åren och åren som kommer. 
Har du inte samarbetat med oss tidigare rekommenderar vi att du tar och kikar på några av våra kundcase. Vi tror hårt på att de bästa idéerna kläcks ur team-arbete och våra långtgående samarbeten är ett bevis på att det fungerar.

Nå ut till 70% av  lokalinvånarna i våra regioner

Känn köpkraften i Tvåstad!

I Tvåstad har ttela en oslagbar räckvidd med möjligheten att nå ut till 7 av 10 personer i Tvåstad.

Med en annons i ttela-tidningen och en veckas närvaro i ttelas digitala kanaler har du som annonsör möjlighet att nå 7 av 10 personer boendes i Vänersborgs- och Trollhättans region. Dock anser vi att som medieköpare ska du förvänta dig mer. Vi har därför undersökt hur mycket olika målgrupper spenderar på resor, livsmedel, hemelektronik, byggmaterial och en mängd andra produkter. Vi har jämfört resultaten och köpkraften i olika medier samt hur köpkraften ser ut i hela Västra Götaland.

Jämför köpkraften i hela Västra Götaland och i närliggande kommuner för att få en översikt för vad som är möjligt att åstadkomma:

Jämför köpkraften

Skapa och boka din annons själv

Självserviceverktyg

I verktyget Annonsstudio kan du snabbt och smidigt skapa din företagsannons. Välj de datum du vill att annonsen ska synas under, sedan storlek och design. Inom ett par minuter kan du granska din färdiga annons. Tveka inte att kontakta en medierådgivare om du önskar få hjälp eller tips för ökad synlighet.

För dig som bokar annonser för kyrkornas predikoturer, Evenemangssaktuellt eller Föreningsaktuellt gör ni även det via vår smidiga annonssudio.
Till Annonsstudio

Välj din målgrupp och räckvidd

ttelas räckvidd

Annonsera i ttela och nå precis den målgrupp du söker. För att maximera din räckvidd kan du mixa mellan målgruppsspecifik annonsering och digital marknadsföring via Stampen Medias fullservicetjänster.
Kontakta din lokala medierådgivare och tillsammans hittar ni den bästa lösningen för ditt företag.

Fördelning:

Villa/Radhus
0
%
Hyreslägenhet
0
%
Bostadsrätt
0
%
Jordbruksboende
0
%
Källa: Orvesto Konsument, helår 2021

Räckvidd:

0
16-19 år
 
34%
20-29 år
 
54%
30-39 år
 
64%
40-49 år
 
60%
50-59 år
 
73%
60-69 år
 
74%
70-80 år
 
65%

Display, native & printannonsering

Digitala annonser = mätbarhet och ROI

När du mixar olika format kommer du inte bara nå ut till en bredare målgrupp – dina annonseringsval kommer även att boosta den totala effekten av dina marknadsinvesteringar. Stampen erbjuder en unik möjlighet att ta del av kundresan från strategi till utvärdering och optimering, sedan vidare mot nya mål.
Ladda ned format och priser
Ladda ned modulkarta som pdf
Helsida
Panorama
Panorama mega
Mega
Artikel
Hel rink
Åttondel
Halvsida
Kvartsdel
Rink
Kvartsida
Modul
Kvartsida
Kvartsida
Åttondel

Printformat

Det är få reklamformat som klarat sig genom århundraden. Printannonsering i tidningar är ett av dem. Print i tidningar har visats få tre gånger så hög uppmärksamhet jämfört med digital annonsering. Det är inte konstigt eftersom när vi sitter med en tidning i handen blir vi inte distraherade av rörliga element. Väl inne på nätet bombarderas vi med information och den är ofta svår att sålla bort ibland.
Ladda ned format och priser
Ladda ned modulkarta som pdf

Medierådgivning och kampanjmål

Ni kontaktar en av våra erfarna medierådgivare och bokar ett uppstartsmöte. Under mötet kommer ni överens om vilket kampanjmål ni vill satsa på.

Målgruppen och var de finns

Att rikta sig mot rätt målgrupp på rätt sätt är en konst. Tillsammans tar vi fram den bästa strategin för att nå ut.

Startdatum och budgetöversikt

I detta stadiet sätter vi ett startdatum för när era annonser / kampanjer ska rullas ut. Vi diskuterar budget och kommer med rekommendationer för lösningen som passar bäst. 

Skräddarsydda kampanjer

När målgruppen är identifierad tar vi tillsammans fram annonsmaterial. Vi erbjuder flera smarta sätt att nå ut till potentiella kunder. Som er mediepartner ser vi till att hitta den bästa lösningen för ert företag.

Finslipning, lansering och resultat

Innan det är dags att gå live, granskar vi och finslipar detaljer. När vi är live analyserar vi kampanjerna efter en tid och optimerar dem för att försäkra en hög konverteringsgrad!

Team ttela

Dina lokala medierådgivare

medieradgivarettela
Rasmus Svantesson
Medierådgivare
0709-49 69 04
rasmus.svantesson@ttela.se
medieradgivarettela
Åsa Malmer
Medierådgivare
0739-61 46 06
asa.malmer@stampen.com
medieradgivarettela
Emma Sundebäck
Medierådgivare
0767-72 21 61
emma.sundeback@ttela.se
medieradgivarettela
James Blomgren
Medierådgivare
0706-97 49 96
james.blomgren@ttela.se
medieradgivarettela
Emil Almroth
Medierådgivare
0708-12 87 60
emil.almroth@ttela.se
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram