Stampen Media stor Vit logga

Videoproduktion

Stampen Media är en komplett mediebyrå som hjälper dig att stärka ditt varumärke och öka din försäljning med hjälp av videoproduktion och reklamfilm. Vi producerar rörlig bild för kunder i olika branscher och för olika typer av marknadsföringssyften.

Vill du komma i kontakt med oss på Stampen media angående videoproduktion? Hör av dig till oss eller ring oss på 031-80 94 90!

Stampen / Videoproduktion

Så stärker videoproduktion din marknadsföring

I samband med att modern reklam blivit allt mer inriktad på digitala och sociala medier är rörlig bild mer centralt för att lyckas än någonsin tidigare. Särskilt när det handlar om marknadsföring i kanaler som enbart eller delvis kretsar kring just rörlig bild – exempelvis YouTube, TikTok och Instagram.

Varför videoproduktion?

Det finns få medium som är mer effektiva än video när det gäller att påverka en publik. Med välproducerat innehåll och välriktade budskap kan ett företag – med hjälp av ex. reklamfilm – berätta sin historia, stärka sitt varumärke och knyta an till målgruppen i större utsträckning.

Videoproduktion är en extremt effektiv metod för kommunikation ur marknadsförings- och varumärkesperspektiv. I kampanjer har video har en förmåga att både driva trafik, öka engagemang, dela information och promota produkter eller tjänster som få andra format kan.

Läs mer: Fyra skillnader mellan varumärkesbyggande och säljdrivande kampanjer

Videoproduktion skapar känslor

Rörlig bild är dynamiskt, stundtals interaktivt och har förmågan att kommunicera med publiken på ett unikt sätt. Med videoproduktion kan en skicklig annonsör förmedla komplicerad information på ett greppbart sätt. Denna förståelse mellan video, företag/produkt och publik bidrar till att avsändaren kommer ihåg och kan identifiera sig med varumärket. Det företag som uppnår detta har kommit långt!

Variation inom video

Videoproduktion kan ta sig uttryck i en rad olika format. Från de kortaste och enklaste animerade videosnuttarna till de produktionsmässigt mest avancerade reklamfilmerna.

Målsättning med videoproduktion

Det är alltid viktigt att ha en tydlig målsättning med sin marknadsföring. Videoproduktion är, med tanke på den kommunikativa förmåga som rörligt material har, ett område som kräver noggrann planering och strategi för att lyckas. Du behöver inte bara en tydlig bild av vad vad videon ska mynna ut i, utan även vilka marknadsföringsmässiga mål den ska hjälpa dig att uppnå.

Allt fler företag inser fördelarna med att outsourca videoproduktion till professionella produktionsbyråer eller reklambyråer. Detta beror inte minst på videoformatets komplexa natur. Det är svårt för företag eller privatpersoner som sällan eller aldrig arbetat med rörlig bild att skapa material som verkligen berör och engagerar målgruppen.

Stampen Media hjälper dig med videoproduktion

På Stampen Media ser vi till att sköta allting från planering till själva filmandet sömlöst och i nära samråd med dig. Vi åtar oss projekt av varierande typ och storlek. Rätt kompetens sätts in i varje enskilt fall och för varje specifik kund och goda resultat säkerställs alltid.

Vill du boka in ett kostnadsfritt möte om videoproduktion?
Hör av dig till oss via vårt kontaktformulär eller ring oss på 031-80 94 90!

Kontakta oss

ttela tidningsbåt
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram