Stampen Media stor Vit logga

Publicerat: 2024-06-13

”För oss som verkar lokalt är HN bäst”

”För oss som verkar lokalt är HN bäst”

Sedan några år har Mediehuset Hallands Nyheter hjälpt Byggtjänst i Träslöv att få till en effektiv mediemix som gett framgångsrika resultat. Trots tuffa tider för byggbranschen har Anders Larssons byggfirma haft uppdrag på löpande band. Nu hyllar han samarbetet och särskilt närheten och den höga tillgängligheten.

Hittade inte riktigt rätt

Efter att inte riktigt ha hittat rätt med sin marknadsföring träffade Anders Larsson 2020 medierådgivaren Emma Askman och digitala strategen Mattias Degermo från Mediehuset Hallands Nyheter. Anders kände direkt att bitarna föll på plats.

Från vänster i bild: Anders Larsson, Emma Askman, Mattias Degermo

– Jag ville ha en lokal byrå, som är lättillgängliga. Jag har alltid tyckt att vi måste hjälpa varandra på orten och jag fick snabbt förtroende för Emma och Mattias. Vi kunde vara kreativa tillsammans och jag ser inte längre marknadsföringen som en utgift, den är en investering.

Eftersom kampanjer som ”Boka din snickare i tid” gett effekt både på kort och lång sikt har Anders Larsson kontinuerligt vågat öka budgeten för sin marknadsföring. Han lyfter att allt sker under Mediehuset Hallands Nyheters tak, eftersom de kan erbjuda allt som behövs för att skapa en framgångsrik mediemix.

Viktigt att veta vad man köper

– När vi först träffade Anders och pratade strategi så sa han att han ville förstå vad det är han köper. Det här har vi senare fått beröm för, att han har full koll på vad det är han investerar i, vilka förväntningar han ska ha och att han svart på vitt ser resultat i våra regelbundna uppföljningar, säger Emma Askman.

LÄS MER: Här är lokala byggfirman som gjort succé i utmanande tider

– Vi träffar i regel våra kunder var tredje, var fjärde månad och det är viktigt för oss att vi är lättillgängliga och att vi ses löpande. Då kan vi tillsammans med kunder som Anders se att allt går åt det håll vi önskar, fortsätter Mattias Degermo.

Anders Larsson säger att han i dag känner sig väldigt trygg med samarbetet och de kunskaper som Emma och Mattias sitter på. Byggtjänst i Träslöv har bland annat fått hjälp med displayannonsering, hemsidan, Googleannonsering, sociala medier och annonser i tidning. Allt har följt en röd tråd och utgått från en helhetsstrategi.

Sedan starten av sammarbetet

– Kvalitén har blivit så mycket bättre i all vår marknadsföring, särskilt hemsidan och annonseringen på sociala medier. Jag uppskattar att de är snabbfotade och kommer hit om jag vill diskutera något och därför tycker jag HN är bäst för oss som verkar lokalt.

“Att ha en mediepartner

som finns lokalt är

självklart något jag rekommenderar “

Anders Larsson / Byggtjänst i Träslöv

Vill du komma i kontakt med en medierådgivare nära dig kan du kontakta oss här.

Läs mer kundcase

Gå till Kunskapsbanken
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram